Tropische familiedag seizoenafsluiting FIT Boys

11 juni 2023
de Webmaster

(Foto’s: Ria de Vries en Maurits Beuling)

Zaterdag 10 juni 2023 gaat de boeken in als een tropisch warme dag. En laat dat nu de FIT Boys Familiedag zijn. Vanaf half één stroomde het sportpark vol, al viel de belangstelling voor het actieve gedeelde iets tegen. Zal ook met de warmte te maken hebben gehad. Diverse jeugd- en seniorteams deden mee aan het voetgolf. Op en rondom veld 4 had de activiteitencommissie diverse soms best wel lastige voetgolfparcoursen uitgezet. Voor de verkoeling was er een opblaaswal met water en voor de allerkleinsten een springkussen. Zo rond 15:00 uur had iedereen het voetgolfparcours wel gehad en zocht men verkoeling op het terras bij de FIT Boys-kantine. En het werd al drukker, want diverse moeders (en een paar verdwaalde vaders) kwam met voetbaltassen aan op het sportpark. Zeg je FIT Boys-familiedag dan zeg je de moeders tegen de Fjes. Op vier veldjes op veld 4 streden de moeders tegen hun zoons en dochters en uiteraard wonnen de kids. Na afloop was er voor alle ouders een roos en voor de kids een ijsje.

Iedereen verplaatste zich naar het terras bij en in de FIT Boys-kantine en de BBQ en de tap draaide overuren. Het was warm in de zon en de meeste teams/groepen zochten de schaduw op. Voorzitter Johan Boer nam het woord en er werd afscheid genomen van diverse trainers, leiders en spelers. Afscheidnemend 1e elftaltrainer werd toegesproken door Johan Boer namens het bestuur en door Maurits Beuling namens spelers en staf van FIT Boys 1. En hij ontving diverse cadeaus. Iets later op de middag werd Ivo van Ewijk nog bedankt voor bewezen diensten in het 1e en iedereen wenste hem succes in het 5e.

Geert Smit reikte de FIT Boys Klaverjasbokaal uit aan Sjoerd Ribberink en vervolgens kwamen de verenigingsprijzen voorbij. Twee verenigingsprijzen werden niet uitgereikt. Geen Verslaggever van het Jaar (De Erik Jans-bokaal) omdat er geen nieuwe verslaggevers opstaan. Dus bij deze een oproep, schrijf over je team een mooi verslag en maak kans op deze prijs. De Oogklep-/blunderbokaal, omdat er geen echte grote blunders zijn begaan. Dus bij deze een oproep…..

Verenigingsprijzen

  • Jeugdspeler van het Jaar: Patrick Molema
  • Speler van het Jaar: Ruud Smit
  • Vrijwilliger van het Jaar: Nick Middelbos
  • Topscoorder van het Jaar: Damian Swierczynski

Vervolgens genoot iedereen van de broodjes worst en hamburger en een drankje. Na enig aandringen volgde er nog een optreden van Geert ‘André Hazes’ Smit en dat viel in de smaak. Rond de klok van 19:30 uur verplaatste zich de menigte naar het hoofdveld voor de FIT Boys penaltybokaal. Vele deelnemers namen hun penalty op de keepers Jarno Beukema en Peter-Jan Oosting. Uiteindelijk bleven er 2 over, de jonge Bryan ‘Messi’ de Vries en keeper Peter-Jan zelf. Bryan schoot diverse penalty’s knap binnen, maar uiteindelijk won Peter-Jan. En nog was de dag niet ten einde, want gezamenlijk konden de aanwezigen nog de Championsleague finale kijken tussen Inter Milan en Manchester City (Intercity).

En toen was de avond en het seizoen dan echt voorbij. Niet helemaal (of helemaal niet) omdat er nog 2 zaalwedstrijden op het programma staan en er zal elke woensdag gewoon getraind worden op de beschikbare velden. Barman Wim Visser opent de kantine en zorgt die avond voor een natje en een droogje.

Fijne vakantie allemaal en misschien tot woensdag!