Tropische FIT Boys Familiedag supergezellig

6 juni 2015
de Webmaster

Zaterdag 6 juni werd onder tropische omstandigheden de FIT Boys Familiedag 2015 georganiseerd. Vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur was er een overvol programma georganiseerd door Annelotte Hilhorst, Astrid Sneijder, Kevin Eising, Wilko StevensĀ en Kelly Willekes (stageopdracht). Supergedaan dames en heren, complimenten! Uiteraard begon de dag met de moeders tegen de F-jes. Een heuse FIT Boys – Beilen stond op het programma bij F1 en ook de andere moeders hadden er veel werk van gemaakt (Oma’s, Slaapkoppen, Waterspuiters, Oranjegasten en dus vv Beilen).

Na een heerlijk broodje knakworst begon het middagprogramma met een zeskamp op het hoofdveld. Ruim 100 deelnemers (meer jeugd dan senioren) deden mee aan 6 leuke spellen: zeephelling, broekvoetbal, survivalbaan, touwtrekken, voetbalnet en skippyslang. 13 teams totaal streden om de 1ste prijs en de eer. Het was vooral heel gezellig omdat de teams bestonden uit de jongste jeugd, de junioren en senioren (meisjes/vrouwen en jongens/mannen door elkaar). Rond 15:00 uur was de zeskamp afgelopen en stroomde het terras bij de FIT Boys-kantine vol om te genieten van de zon. Rond 16:00 uur volgde de prijsuitreiking van de zeskamp en daarna namen voorzitter Ed Sikkema, Technisch Commissielid Albert Seubring en Johan Boer (Algemene zaken) beurtelings het woord. Er werden diverse prijzen uitgereikt:

  • Winnaar Hilbert Bloembollen Klaverjasbokaal: Douwe Visser
  • Speler van het Jaar: Marieke Fledderus
  • Jeugdspeler van het Jaar: Leroy de Bruijn
  • Topscoorder van het jaar (38 doelpunten!): Melany de Vries
  • Verslaggever van het Jaar (Erik Jans-bokaal): Alfons Pot
  • Vrijwilliger van het Jaar: Peter Doornbos
  • Blunderbokaal (de oogklep): Anne Wyrdeman

Ook werd er nog afscheid genomen van 2e elftaltrainer Verrie Moegio en hij werd bedankt voor zijn enorme inzet en betrokkenheid bij het 2e. Ook werd het contract van de nieuwe trainer van het 2e, Henk Everts, ondertekend en met een luid applaus werd hem succes gewenst.

En daarna kon de barbecue beginnen met overheerlijk vlees dat iedereen zelf op de diverse barbecues kon klaarmaken. Maar daarmee was de dag nog lang niet ten einde. Rond 19:00 uur verplaatsten alle aanwezigen zich naar het hoofdveld voor het penaltyschieten. En de organisatie had een all time legend gestrikt om te keepen: Harry Doornbos. Rond 20:15 uur was de winnaar bekend en wie nog zin had ging weer naar de FIT Boys-kantine om de Champions League-finale Barcelona – Juventus te kijken. Rond 23:00 uur was de Familiedag dan eindelijk ten einde en kon iedereen zijn bedje op zoeken of nog even naar de lokale horeca en/of Nederland – Nieuw Zeeland (WK voor Vrouwen in Canada) kijken. Het was wederom een fantastische en zeer gezellige familiedag. Daar kan de club trots op zijn!