Van de veurzitter….

6 maart 2017
de Webmaster

Spannende tijden voor een voorzitter…

Met de renovatie van het sportpark Noord-West op komst, gaan alle vrije minuten op aan de presentatie en onderbouwing van de plannen aan de leden van onze club. Welke keuze we ook maken, het is een historisch moment met gevolgen voor de besturen, voetballers en club.

Toch was het even heerlijk langs de lijn zaterdag. Zo zag ik Fit Boys 2 winnen en de hoofdmacht was niet in staat de overwinning en de punten over de doellijn te halen. Daarnaast is het opvallend dat er tegenstanders zijn die een paar uur voor de wedstrijd afzeggen. Dit is heel vervelend voor de spelers van ons en kunnen we niets meer regelen om toch lekker te voetballen. De tegenstander krijgt een boete, maar wat hebben we eraan? Mogelijk komen verenigingen steeds vaker in de problemen met het aantal leden en hun elftallen. We zullen een overleg regelen met de KNVB hierover.

Met het voorjaar op komst gaan we de beplanting rond het gerenoveerde terras afmaken, zodat we weer lekker kunnen genieten van het zonnetje. We gaan in de kantine een nieuwe kassa plaatsen, deze moet vriendelijk zijn voor de gebruikers en de penningmeester. Dit keer moet de kassa maar goed vastgezet worden.

De vrijwilligersavond op 29 april moet bijzonder gaan worden dit jaar. We zijn trots zijn op zoveel vrijwilligers, daarom zal er een feestelijk tintje aan gegeven worden. We verwachten de vrijwilligers allemaal, omdat dit bijzonder is en omdat u zo bijzonder bent voor de club.

Namens het bestuur

Ed Sikkema