Van de Veurzitter

13 januari 2015
de Webmaster

We zitten alweer in week 3 van het nieuwe jaar en het is voor Fit Boys een drukke periode geweest zo rond de jaarwisseling. De tulbandenactie was een succes en we zijn blij met het resultaat. Heerlijke rollades voor de vrijwilligers werden ook dit jaar door de bestuursleden rondgebracht en zijn ter beschikking gesteld door de hoofdsponsor Peter Raven die zelf ook gezellig mee reed. Het Autofirst Doornbos Europacup/mixtoernooi was weer een top toernooi voor alle voetballers die niet op vakantie of ziek waren. Helaas was het Protos toernooi snel over voor de Fit Boys mannen. Na een gelijkspel tegen Wijster, werd er flink gestreden tegen vv Beilen. Het was een leuke pot voetbal maar zonder winnaar en daardoor hadden we te weinig punten om door te gaan.

Een prachtig stukje ontwikkelingswerk door Jan Jaap Drogt in Zuid-Afrika. Hij overhandigde daar voetbalshirts in groen geel voor de Young Ideas Football Club. Er staat een stukje tekst op de website.

De nieuwjaarsreceptie
De nieuwjaarsreceptie was gezellig en de stemming was opperbest. We zijn erg tevreden over de activiteit ‘piekschieten’ waardoor het al vroeg op de middag druk was op het sportpark. De snert en de broodjes worst gingen er ook goed in na de inspanningen op het veld en met de quiz.
Martin, Johan en de vrienden van Fit Boys en activiteiten commissie bedankt voor deze leuke middag.

Investeren in een gezellige kantine
Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft de verbouwcommissie voor de kantine de plannen voor komend jaar gedeeld. Binnenkort zal er een avond belegd worden met de leden om het plan te bespreken en het financieel te onderbouwen. Het wordt in ieder geval een jaar in het teken van actie en arbeid om de plannen uit te voeren en het financieel mogelijk te maken. Ik verwacht een grote opkomst en enthousiasme voor de plannen.

Jumbo Mulder vrouwenzaalvoetbaltoernooi Dames vr1 van Fit Boys starten hun eigen zaaltoernooi goed en zijn ze geplaatst voor de finale op zaterdag 17 januari. De loting zal door Fokko Polman en mijzelf gedaan worden om 16.15 uur. Ik hoop jullie daar allemaal te zien en ik reken op een flinke dosis aanmoediging.

Rest mij jullie allemaal een fantastisch voetbaljaar te wensen!

Namens het bestuur
Ed Sikkema
Veurzitter