Van de voorzitter

9 september 2021
de Webmaster

Klaar voor de start?

Het klinkt als een aftrap.

Voor velen van ons denk ik een hartenkreet!

Na een zomerperiode van rust en genieten zijn we er klaar voor. De (korte) zomerperiode hebben we gebruikt om ons op te laden voor het komende seizoen. Nog steeds heerst de vraag hoe dit zal verlopen. Kunnen we weer als vanouds onze dingen gaan doen bij onze club. Gewoon zoals we gewend waren. Gewoon…..? We weten allemaal dat deze gewoonte -in de afgelopen pandemieperiode – behoorlijk op de proef is gesteld. Toch denk ik dat we vol vertrouwen aan de start mogen staan. Er is nog steeds een protocol wat we moeten hanteren. Er is nog steeds iets met 1.5 meter. Er is nog steeds de verantwoordelijkheid van ons allen om hier met respect mee om te gaan. Toch gaan we aftrappen.

Aftrappen op de manier die we gewend zijn als de familieclub…. die we nog steeds zijn. We blijven respect naar elkaar tonen. Of we nu langs de lijn staan als ouder/toeschouwer/trainer/leider/vrijwilliger ect. Fit Boys heeft respect hoog in het vaandel staan. En dat is niet alleen omdat we een C voor onze naam hebben staan. Deze letter staat voor meer…. “we zijn samen verantwoordelijk.”

Waar trappen we o.a. mee af?

Alle teams beginnen of zijn al begonnen hun (beker)competities. De begeleiders/trainers hebben hun aftrap al eerder gezet door er voor te zorgen dat alles weer in gang wordt gezet. Respect hiervoor.

Aanstaande zaterdag gaan we zien als de aftrap van dit nieuwe seizoen. Er wordt gewoon gevoetbald volgens schema. Na de wedstrijddag heeft de Activiteitencommissie een programma voor ons samengesteld. Van 17.00 – 20.00 uur is er een gezellige bijeenkomst op ons terras en kantine. Respect hiervoor.

Het bestuur is op verschillende fronten bezig om ook voor dit komende jaar een goede start/aftrap te maken. Er zal veel werk worden verzet. De aanstaande ledenvergadering van 4 november komt ook al snel dichterbij.

Ik stel mij hier in tegenstelling tot eerdere berichten wel herkiesbaar als voorzitter voor de komende bestuursperiode.

Verschillende commissies van onze vereniging hebben de aftrap al wat eerder gehad. Ik benoem er een paar:

-De TC heeft de functies die er nodig zijn om alle teams te kunnen laten voetballen, voor een groot gedeelte weer kunnen invullen. De paar plekken die nog open staan willen we ook graag invullen.

-Veilig en gezond voetballen heeft ook onze aandacht. Alle direct betrokkenen bij een team zullen dit seizoen wederom worden uitgenodigd om een reanimatie/AED cursus te volgen.

-Wedstrijden zonder scheidsrechter zijn geen wedstrijden. Onze scheidsrechtercommissie doet ook alle moeite om elke week weer voor elk team een aftrap te hebben met een scheidsrechter. Ook hier wordt nogmaals benadrukt dat er nog steeds ‘vrijwilligers’ nodig zijn voor deze uitdagende functie.

Er zijn nog vele andere zaken te benoemen waaruit blijkt dat wij als vereniging altijd in ontwikkeling blijven.

Met deze zin bedoel ik te zeggen dat we geen enkel lid, vrijwilliger, supporter, vriend of wie dan ook mogen vergeten te benoemen . We zijn samen Fit Boys.

Klaar voor de start?

Het klinkt als een aftrap.

Zijn jullie er klaar voor……?

Johan Boer