Van de voorzitter

23 januari 2017
de Webmaster

Na een maand met veel voetbalactiviteiten pakken we draad weer op en staan we voor het tweede deel van de voetbalcompetitie op het veld.
Opvallend positief ben ik over het mix toernooi, de gezelligheid daaromheen en niet te vergeten de nieuwjaar receptie met een volle kantine en een goede stemming.

Onze dames werden kampioen in de zaal, een hele knappe prestatie tijdens ons eigen toernooi. Ook in Wijster werd C2 kampioen met een serie gewonnen wedstrijden. Gefeliciteerd met dit resultaat. Allemaal nog even geduld voor we weer de velden op kunnen, koning winter zit nog even in het zadel en moeten we eventueel uitwijken naar kunstgrasvelden in de buurt.
Dit jaar gaan we starten met de renovatie van het sportpark! De commissie renovatie is druk met de voorbereiding bezig. Een hoop zaken zijn bekend en kunnen we kiezen uit drie opties;

8x volledig gerenoveerde grasvelden
1x kunstgrasveld en 6x gerenoveerde grasvelden
eigenbijdrage is 25% van de meerkosten.
2x kunstgrasvelden en 4x gerenoveerde grasvelden
eigen bijdrage is 25% voor het 1e veld en 75% van de meerkosten voor het 2e kunstgrasveld.

Binnenkort houden we een algemene ledenvergadering, daarover gaan we jullie uitnodigen via de sociale media en het clubblad. Het is belangrijk dat er voldoende mensen komen om samen een goede keuze te maken over de velden. Zodra de laatste cijfers binnenkomen van de gemeente, zijn we klaar om de discussie te voeren; “wel of geen kunstgras op Noord-West”. Samen kiezen voor een strategisch beste keuze voor nu en de toekomst. Naast de renovatie van de velden, worden ook de houtwallen aangepakt, komen er meer parkeerplaatsen en komen er twee kleedkamers bij.

“Die club dat zijn wij” betekent ook dat we er zijn als het nodig is! Er is veel werk te doen en dat kan alleen als we samen aanpakken. Laat je zien!

Namens het bestuur,
Ed Sikkema