Van het scheidsrechtersfront (208)

15 mei 2017
de Webmaster

De scheidsen voor zaterdag 20 mei:
VR1: Johan Schutten
3e: Jan Eising
JO17-1: Andre van Dijken
JO15-2: Albert Zuring
JO13-3: Johan Boer
JO9-2: Danitsja van der Werf

Ze hebben het gered en dan bedoel ik Feyenoord. Na zovele jaren weer op de plaats waar ze zolang naar hebben uitgezien en eerlijk is eerlijk als je het hele seizoen op plaats 1 hebt gestaan is het natuurlijk zeer, zeer verdient. Felicitaties aan alle Feyenoord supporters! En de trots van het noorden piekt weer op het juiste moment. Maar je kunt jezelf wel afvragen hoe het mogelijk is dat je met maar 10 overwinningen in een heel seizoen toch de kans krijgt Europa in te gaan……het zal de Mickey Mouse competitie wel zijn. En dan Emmen, die zitten er toch mooi maar weer bij. Ze mogen het, na een goede prestatie tegen RKC, opnemen tegen NEC. Een ploeg met 9! overwinningen in de Eredivisie……persoonlijk denk ik een maatje te groot. Maar ook hier geldt: de bal is rond.

Nu neem ik maar even de “schrijvers” vrijheid om iets persoonlijks op te nemen:

De week van 27 mei tot en met 3 juni staat voor mij weer in het teken van Alpe D’HuZes. Een week om de strijd aan te gaan tegen kanker. Op 6 juni 2006 zijn 66 “gekken” 6 keer de berg opgefietst om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, Alpe D’HuZes was geboren. Sinds 6 jaar ben ik als vrijwilliger betrokken bij dit prachtige evenement. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik zonder kanker leven kan. Menig (schoon)familielid heeft dat geluk helaas niet gehad……. Dochter Doret trekt op 1 juni de stoute wandel- en wielrenschoenen aan en wil minimaal 2 keer de berg bedwingen, een keer lopend en een keer op de fiets. .

Wat is Alpe d’HuZes:
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Kunnen we op jullie steun rekenen? Donaties zijn van harte welkom via deze link https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/doretgerding

Albert Gerding
06-41104773