Van het scheidsrechtersfront (219)

12 november 2017
de Webmaster

Allereerst de scheidsrechters van vrijdag en zaterdag:

Vrijdag:
7×7 45+: Johan Schutten en ? (nog 1 scheidsrechter nodig!)

Zaterdag:
2e: Jan Eising
3e: Douwe Visser
JO19-1: Joost van het Reve
JO15-3: Albert Zuring
JO13-1: Micha van den Dobbelsteen
JO11-1: Julian Stel
JO11-4: Danitsja van der Werff
JO9-1: Matthijs Stadman
JO8-1: Bart Lutgers

Potverdorie was mijn reactie zaterdag om ongeveer kwart over elf. Achteraf bleek dat dames 2 woensdag al was uitgesteld. Niemand heeft de moeite genomen het aan “de grote klok” te hangen. Communicatie heet zoiets, ik hou meer van “elkaar de mond gunnen”. Beetje moe wordt je er wel van….

Zaterdag werden we gered, voor wat de scheidsrechters bezetting betreft,  door Pluvius. Twee velden werden door de consul als niet bespeelbaar beoordeeld. Misschien was het achteraf beter geweest om daar 5 van te maken, zoals altijd: achteraf kan men een…….

En dan sta je op een zaterdagmiddag zo ineens bij het rokersafdakje bij de v.v.Beilen, met een aantal ervaren fervente Geel Zwart aanhangers te filosoferen over de wereld van vandaag. “Hekje ik ok” passeert ook even de revue, geen van de aanwezigen toonde maar enige vorm van herkenning (gelukkig maar). Na het uitwisselen van enkele dure woorden, zoals ze werden genoemd, ging een ieder zijnsweegs.

Na afloop van de gefloten wedstrijd van st Beilen/FIT Boys dames 1 maar gemeld in de bestuurskamer van de vv Beilen, het was immers een oneven week en dan is de v.v. Beilen de organiserende vereniging. Deze deur was en bleef gesloten. Toen maar gemeld in de fraai opgeknapte kantine. Aldaar prima ontvangen door zeer bekwaam keuken- en bar personeel (een aanrader voor de voetballende dames tijdens de oneven weken!). Na een goed uurtje gingen mijn gedachten uit naar de jaren ’80 van de vorige eeuw, de bezems kwamen tevoorschijn en de lichten gingen aan. Voor de jonge lezers: dit gebeurden destijds rond de klok van tweeën in DE discotheek van Beilen: het skopje. M.a.w. het feest was ten einde. Een potverdorie zaterdag werd zodoende toch nog iets minder potverdorie….

Albert Gerding
06-41104773