Van het Scheidsrechtersfront (224)

5 februari 2018
de Webmaster

Allereerst de scheidsrechters van zaterdag 10 februari:
VR2: Johan Schutten
2e: Jan Eising
4e: nnb
JO19-1: KNVB
JO19-2: nnb
JO15-1: Jan Postema
JO13-2: Johan Boer
JO13-3: Maarten Paping
JO11-3: Roy Woltinge
JO8-1: leiders

De kerstmaaltijd en de oliebollen zijn al weer weken aan het recyclen, tijd dus om de voetbalschoenen weer eens uit de plastic zak (hopelijk ook is te recyclen) te halen. De soap rondom de renovatie van Noord/West lijkt eindelijk van de agenda te kunnen. Toch gek dat de bouw van de nieuwe school niet bij de renovatie van Noord/West is betrokken. Had wat euro’s gescheeld, euro’s waarvan een mooi groot kunstgrasveld aangelegd had kunnen worden, misschien wel twee. Maar goed ik ben geen econoom….

De zaaltoernooien zijn ook (bijna) ten einde. Kortom de tweede helft van het veld seizoen 2017/2018 kan beginnen. Iedereen mag zaterdag weer de wei is. Als Koning winter deze keer geen roet in het eten gooit. Mocht dat zo zijn dan is dat natuurlijk mooi voor onze schaatsende leden. Voor onze scheidsrechters gaat het zo langzamerhand dus ook weer van start. Niet dat ze de afgelopen weken stil hebben gezeten, diverse zaalwedstrijden zijn ook door onze clubscheidsrechters gefloten. Waarvoor zeer veel dank.

Halverwege december is er een gezellig samenzijn geweest voor de scheidsrechters van de vv Beilen en FIT Boys. Na afloop van de sportquiz werden de heren van Driel als winnaars gehuldigd. Een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Vanaf vorige week (22 jan) zijn we, de scheidsrechterscommissies van beider verenigingen, met het overleg om met ingang van het volgende seizoen het scheidsrechters gebeuren gezamenlijk aan te pakken. Er zal een document gemaakt worden met uitgangspunten van waaruit de samenwerking gewaarborgd zal worden.

Het weekend van 7 en 8 juli zal Sportpark Noord/West het middelpunt zijn van de Samenloop Voor Hoop Midden Drenthe, een wandelmarathon van 24 uur. De opbrengst gaat via het KWF naar kanker onderzoek. Ook hier zijn vele vrijwilligers voor nodig, info ook via onderstaand telefoonnummer.
Benieuwd of ook de beide bewoners van Noord/West enkele wandelmarathon-teams zal opbrengen…….

Albert Gerding
06-41104773