Van het Scheidsrechtersfront (286)

20 januari 2020
de Webmaster

UITDAGING
Er zijn mensen die vol met goede voornemens het nieuwe jaar tegemoet treden. Er zijn er ook die niet meedoen aan die, in hun ogen, vaak zinloze en niet vol te houden voornemens. Aan het eind van het nieuwe jaar blijkt immers dan toch dat de sigaret het toch weer gewonnen heeft of dat de weegschaal nog steeds “kapot” is. Voor de voornemers en de niet voornemers heb ik wel een idee: een UITDAGING voor het nieuwe jaar! Je voelt hem al aankomen denk ik……..
Zoals eerder reeds gemeld wordt er een scheidsrechter cursus van de KNVB cursus op Noord/West georganiseerd in het voorjaar van 2020, althans dat is de wens. Ook zeer interessant voor diegenen die al een poosje fluiten maar nog geen cursus hebben gevolgd.

We hebben als gezamenlijke scheidsrechterscommissie besloten om de cursus “open” te zetten tot 1 februari 2020. Het is immers zinloos steeds maar te blijven trekken aan een (nu nog) dood paard!……..Ook zijn nogmaals de verenigingen uit de gemeente benaderd om leden aan te sporen de cursus te gaan volgen. Van een 4-tal HHCombiers is deelname toegezegd, alsook een FIT Boys deelnemer. Er zijn toch wel 10 leden van de vv Beilen en c.v.v. FIT Boys te vinden die zich in willen zetten als scheidsrechter zou ik zeggen!

Voor de huidige scheidsrechters en vaste grensrechters van “Noord West” staat er op vrijdag 28 februari een gezellige avond gepland in de kantine van de v.v. Beilen. De scheidsrechterscommissie zal zelf voor de invulling van de avond zorgen. Dus alle scheidsrechters en vaste grensrechters van beide verenigingen worden verwacht! Aanvang 19.30 uur.

Namens de commissie,

Bert Lamberts 06-11306280
Albert Gerding 06-41104773