Veel gezelligheid bij Mixtoernooi en Rad van Fortuin

27 december 2018
de Webmaster

Nadat overdag de FIT Boys-jeugd zijn Europacuptoernooi had gespeeld, was het ’s avonds de beurt aan de JO19 en de senioren van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys. Het al vele seizoenen terugkerende AutoFirst Doornbos Mixtoernooi stond op stapel. Naast de 8 teams die streden in de hal, waren ook diverse leden die in de loop van de avond binnen kwamen om aan te schuiven bij het Rad van Fortuin. In twee poules van 4 werd gestreden om de eer en de eeuwige roem. Na de poulewedstrijden volgden de wedstrijden om de 8e tot en met de 1e plek. Wie gewonnen heeft? Geen idee, dat bericht is niet binnengekomen bij de redactie.

Daarna stroomde de al goed gevulde kantine van de Drenthehal vol en werden onder het genot van een hapje en een drankje de feestdagen even doorgenomen. En toen was het tijd voor het Rad van Fortuin van de Supportersvereniging van FIT Boys. En ook Leontien mocht niet ontbreken, er waren er zelfs twee: Leontien Hilhorst en Leontien Snijder. Ze hadden zich goed voorbereid op de avond, want de ene Leontien droeg groen en de ander geel. Zij verkochten de cijfers van het rad. De door de aanwezigen zelf meegenomen prijzen werden verloot, maar ook mooie prijzen van o.a. Multimate en AutoFirst Doornbos. En ook de schalen bitterballen van uitbater de familie Poede (bedankt voor de gastvrijheid!) gingen als warme broodjes over de toonbank en niet alleen in de verloting.

Zo bleef het tot in de late uurtjes nog gezellig in de kantine van de Drenthehal en daar waren vele bezoekers behoorlijk van ondersteboven (geen paniek, er is contact tussen ‘daders’ en eventuele schade leidende partijen).

Dit was de laatste FIT Boys activiteit van dit jaar, een overvol activiteitenjaar met vele activiteiten voor jong en oud. 4 januari 2019 is de volgende FIT Boys-activiteit tijdens de Nieuwjaarsreceptie. LEES HIER meer informatie over deze activiteit.