Je herkent de FIT Boys-kantine niet meer!

23 juni 2015
de Webmaster

Nog geen 10 dagen na de laatste update hier op de site herken je de FIT Boys kantine niet terug. De nieuwe bar is al geplaatst en de lambrisering wordt aangebracht. De steigerhoutenbanken staan te wachten in de oude jeugdbestuurskamer om geplaatst te worden in de nieuwe kantine. En hier en daar zorgt een nieuw likje verf voor een frisse aanblik. Dinsdagavond 23 juni maar ook in de eerdere weken waren vele mensen bezig om onze kantine tot iets heel moois te maken. Namen noemen is gevaarlijk,  je vergeet snel iemand. Alle teams, heren en dames, hebben gezorgd voor bemensing van de diverse klusploegen. Het ene team met wat meer mensen dan de ander. En dan heb je nog de teamloze vrijwilligers die zich ook van hun beste kant lieten zien. Geweldig! Als je het dan over clubgevoel en clubliefde hebt, dan lopen ze op de doordeweekse avond rond in de FIT Boys-kantine. Er werd al heel voorzichtig de datum 8 augustus genoemd. Die dag speelt FIT Boys tegen buurman Beilen en het zou mooi zijn als FIT Boys als gastheer de bezoekers in de nieuwe kantine kan ontvangen en voorzien van een natje en een droogje. Dromen mag je hebben, of worden ze werkelijkheid……

Check ook het foto-album op de Facebook-pagina van FIT Boys.

Bericht 13 juni: Bar FIT Boys-kantine is weg, nieuwe vloer ligt

Tussen 12 mei en nu is er heel veel gebeurd in de kantine. Zo hebben 21 mei de dames geverfd in de kantine en intussen ging het verbouwen van de voormalige jeugdbestuurskamer ook gewoon door. Toen zaterdag 6 juni de FIT Boys Familiedag ten einde was, kon het grote breek- en sloopwerk dan echt beginnen. Maandag 8 juni is de bar er uit gehaald en deze zal een nieuwe bestemming krijgen in het duivengebouwtje. En ook de oude vloer is er uitgebroken. zaterdag 13 juni is de nieuwe vloer er in gekomen en is het oude uitgifteloket dichtgemetseld. De komende weken zal er nog veel werk verzet moeten worden om 29 augustus de nieuwe kantine te kunnen openen.

Bericht 11 mei: Verbouwing FIT Boys-kantine vordert gestaag

Zaterdag 9 mei was onze huisschilder Douwe Visser al druk doende om de voormalig jeugdbestuurskamer te voorzien van een nieuwe lik verf. De kozijnen en ook de muren worden onderhanden genomen door deze professional. En dat is ook af te zien aan het resultaat. Alles zit werkelijk waar keurig in de verf. Maandagavond 11 mei komen hoofdaannemer Edwin Tillema en onderaannemer Peter Doornbos met hulp van FIT Boys 4-spelers Klaas Brouwer en Maurits Beuling het podium in elkaar timmeren en er wordt een begin gemaakt met de banken die op dit podium komen. Maar liefst 5 opzichters kijken of het werk goed wordt uitgevoerd. Martin Datema, Albert Gerding, Johan Boer, Ria de Vries en Harjan Scholing keuren het werk van de 4 heren goed. Er worden flinke vorderingen gemaakt, maar al snel valt de duisternis in en wordt afgesproken dinsdag 12 mei weer verder te klussen.

Bericht 30 april: Verbouwing FIT Boys-kantine in volle gang

Op donderdagavond 30 april is er volop bedrijvigheid op Sportpark Noord-West in de FIT Boys-kantine. Er wordt een nieuwe vloer aangelegd in de voormalige jeugdbestuurskamer. Dit is de vloer die na het seizoen in de hele kantine komt. Sponsor Klussenbedrijf Turkstra voerde de werkzaamheden uit met hulp van o.a. Hein Hepping en Johannes de Boer. Een knap stukje werk heren! DANK!

Bericht 7 april: Verbouwing FIT Boys-kantine begonnen

Op 7 april zijn we “gestart” met het verwijderen van de vloertegels in de “jeugd bestuurskamer”. Met onvoorstelbaar veel inzet van Fit Boys 2 waren de vloertegels er in mum van tijd uit. Binnen het uur zat de crew aan een welverdiend colaatje en een broodje. Goed werk mannen en op naar een nog grotere klus; de rest van de vloer na de familiedag.

Volgens het schema van Edwin Tillema gaan we de muren aanpakken en het verfwerk klaarmaken achter de schuifdeur. Douwe Visser zal hulp nodig hebben voor het schuren van de kozijnen. We vragen de dames van vrouwen 1 om te assisteren. Naast het stucwerk zal de vloer worden gelegd door Jouke Turkstra. Allemaal voor het goede doel; gezelligheid en een opknapbeurt.

Een afvaardiging van de commissie is in Nordhorn geweest voor het bestellen van de vloertegels. Onder leiding van Jouke gaat het goed komen. Na een stevige schnitzel onderweg en bij thuiskomst een biertje in het Zwaantje was de stemming super.

Inmiddels worden de timmerwerkzaamheden voortgezet bij Aart Zuring onder dak. Bert Doornbos en zijn crew zorgen voor het podium in de jeugdhoek, de bar, de zithoek en de plantenbakken. De dames Ingrid Nagel, Esther Donders en Nelly Boer houden zich bezig met de aankleding en gordijnen.

De volgende stap is het opschuren van de tafels en de muziek installatie vervangen. Via Sander Stegehuis hopen we op een goede omzet voor de geranium/stroopwafel actie. Ook de TT commissie lijkt er weer in te slagen flink wat uren te draaien bij de TT. De extra opbrengsten komen ten goede aan het realiseren van de verbouwplannen.

Allemaal super bedankt voor jullie inzet tot zover!! Komende weken zullen ook andere teams benaderd worden voor de klussen die moeten gebeuren.

De kantine verbouwcommissie.