Verslag klaverjassen 1e avond

16 september 2022
de Webmaster

‘Heb je er een goed gevoel over?’ vroeg Sander mij aan de bar. ‘Jazeker! Ik heb snert gegeten, dus wat kan mij gebeuren?!’ Sander had er ook een goed gevoel over en het klopte allemaal. Het was een fijne avond vertoeven met vele club iconen.

‘Hoe werkt dit allemaal?’ vroeg nieuweling Wilmer. Cheerleader Jan zette hem direct op z’n plek en vroeg hem of hij z’n pet op de groei had gekocht. ‘Vroeger werd er zelfs gesjoeld op zo’n avond.’ wist ik hem te vertellen. ‘Oh ja? Nou, dat had ik een lastige keuze gevonden. Sjoelen is ook machtig mooi.’ en hij wist te vertellen dat Mark Lubberts en vrienden dit ook vaak doen. Toen nam Edwin het woord en heette ons allen welkom! Hij deed het woord aangezien Geert afwezig was. De organisatie is overgedragen in nieuwe handen, het concept en de opzet blijft hetzelfde. Forsenta is de nieuwe sponsor, Sander Stegehuis en Ronald van Waardhuizen werden daarvoor hartelijk bedankt! Vervolgens dachten we gezamenlijk nog even aan de mensen die we misten en waren we dankbaar voor een ieder die aanwezig was!

De pret kon beginnen en waar ieders spel een beetje roestig was, nam Albert de leiding en gaf deze niet meer uit handen, hoezeer prijskaarter Bonnen z’n best ook deed. Ab Bening was een van de afwezigen, die zag ik de volgende dag achterin een auto zitten vriendelijk zwaaiend achter z’n raampje. Het was maar goed dat z’n deur op kinderslot zat, anders was hij van enthousiasme uit de kar gesprongen om me te begroeten.

Niek houd alle rangen en standen bij: wie geeft assists en wie doet aan achterommetjes (bewust of onbewust). Dus daar hoort u op de familiedag meer over. Het afsluitende goeie nieuws is dat Fré gezond en wel rondloopt. Niet meer zo dartel als op z’n vijftiende, maar wie doet dat wel als je geen vijftien meer bent. De prijzen regen zich tussendoor aaneen tijdens de verloting. Dat blijf ik een spannende bedoening vinden, je mag namelijk zelf met je hand in de bak grabbelen naar winnende lootjes. Iemand durfde daarbij stiekem te spieken, maar hij wil niet in het verslag staan. Hoe dan ook, met m’n gewonnen saucijzen en Merci chocolade mocht ik weer thuiskomen. Straks eet iedereen snert als voorbereiding op het jassen!

Vrijdagavond 7 oktober is er weer klaverjassen, tot dan!