Voetbalclinics FIT Boys bij basisscholen

18 mei 2019
de Webmaster

FIT Boys constateerde vorig seizoen al dat op de basisscholen in Beilen veel kinderen nog helemaal niet aan sport doen. Het leek en lijkt FIT Boys daarom een goede zaak om deze kinderen wel de mogelijkheid te bieden aan sport te gaan doen. Vorig seizoen werd er al een clinic gegeven op De Beatrixschool en dit seizoen zijn de basisscholen weer aan de beurt. Deze clinic kan een mooi opstapje zijn om na de zomervakantie bij FIT Boys te komen voetballen (info via: ledenadministratie@fitboys.nl of check de website: www.fitboys.nl). Vorig seizoen waren de leraren, leerlingen en de trainers allemaal erg enthousiast over deze leuke clinic.

Vrouwen- en meisjesvoetbal heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen en ook bij FIT Boys in samenwerking met vv Beilen onder de vlag van de ST Beilen/FIT Boys voetballen veel vrouwen en meisjes. De meisjes die tijdens de clinic enthousiast zijn geworden, voetballen volgens het KNVB- en FIT Boys-beleidsplan met de jongens mee. Vanaf 13 jaar spelen de meisjes in meisjes- en later in damesteams. Wil je meer informatie over de meisjes- en damesteams van ST Beilen/FIT Boys, check dan de website: www.stbeilenfitboys.nl.

Jeugdtrainers van FIT Boys, Bart en Daniƫl van der West, verzorgen deze clinics en de overall coƶrdinatie is in handen van Mark Visser. Heb je vragen, mail dan met tc@fitboys.nl.