Voetballen met je vrienden en vriendinnen? Word lid van FIT Boys!

29 april 2023
de Webmaster

FIT Boys uit Beilen wil een toegankelijke vereniging zijn, laagdrempelig en een plaats waar iedereen zich thuis voelt in een gemoedelijke sfeer. En we willen dat bij de jeugd iedereen uit Beilen en de gemeente Midden-Drenthe samen kan voetballen. Gewoon lekker samen sporten met je vriendjes en vriendinnetjes. En we hebben voor elke leeftijd iets in ons voetbalaanbod en op elk niveau. En het is bijna einde seizoen en de teams voor volgend seizoen worden weer samengesteld. Tijd om je aan te melden en bij FIT Boys samen met je vriendje(s) en vriendinnetje(s) te voetballen.

De Bengels

De jongste groep bij FIT Boys heet De Bengels, een groep van jongens en meisjes van 4 – 6 jaar die de eerste kneepjes van het voetbalvak leren. Op zaterdagochtend om 10:00 uur geven Bengelstrainers Ruud Seubring, Sander Stegehuis, Niek Boerhof en Mark Visser training aan een leuke groep jonge kids en doen dat met veel enthousiasme en plezier.

De Jeugd

Van 6 – 19 jaar speel je bij FIT Boys in de diverse jeugdteams. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes train je op maandag- en woensdagmiddag/-avond en op zaterdag heb je wedstrijden. Meisjes en jongens spelen samen, omdat FIT Boys er van overtuigd is dat bij de jongste jeugd er geen onderscheid is en hoeft te zijn. Bij de oudere leeftijdsgroepen en bij voldoende speelsters worden er samen met buurman vv Beilen meisjesteams gevormd onder de vlag van ST Beilen/FIT Boys (Samenwerkende Teams). Je kunt altijd gratis meetrainen op maan-/woensdag.

Senioren veld/zaal/7×7

Bij de senioren is er regulier veldvoetbal (11×11) op prestatie en recreatief niveau. Er zijn 5 elftallen en dus is er voor elk niveau aanbod. Het 1e elftal (4e klasse) en 2e elftal (reserve 2e klasse) zijn prestatiegericht. Het driede, vierde en vijfde zijn recreatieve teams, vriendenteams die de nadruk op gezelligheid leggen (de 3e helft). Ook zijn er 3 zaalteams die op 2e/4e klasse niveau in de zaal spelen. Twee heren en één dames team. En de 7×7-tak is zeer divers en uitgebreid. Waarschijnlijk kan FIT Boys volgend seizoen 7×7 op vier niveaus aanbieden, te weten 18+/30+ dames en 18+, 35+ en 45+ heren. Vrijdagavond is hun speelavond en deze avonden kenmerken zich door veel sportiviteit en na afloop heel veel gezelligheid in de kantine.

Prestatie en gezelligheid

FIT Boys wil de juiste mix vinden tussen prestatiegericht bezig zijn en een stukje gezelligheid. En FIT Boys wil ook een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en dus organiseert het rondom het voetbal heel veel activiteiten. Bingo voor de jongste jeugd, een darttoernooi, een Pubquiz, de jaarlijks terugkerende Familiedag, een Vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers en Vrienden van FIT Boys. En FIT Boys wil ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zo verzorgd FIT Boys o.a. de Schoolvoetbaldag in Beilen, de sportdag voor GGZ Drenthe en de baanbewaking tijdens de TT in Assen. Maar soms kan het een maatschappelijke taak ook combineren met het vullen van de clubkas. Zo zijn er meerdere keren per jaar Oudijzeracties, worden er kersttulbanden verkocht en is er de Geranium- en Stroopwafelactie. En FIT Boys is een Erkend Leerbedrijf en biedt dus stageplekken aan. Kortom, FIT Boys staat midden in de maatschappij en wil er voor iedereen zijn. Wil jij of je kind voetballen, maar heb je een kleine beurs? Dat is ook geen probleem. Dan ben je ook welkom! Samen met de gemeente Midden-Drenthe zoeken we dan naar een oplossing en kan er gewoon gesport worden. Want sporten is voor iedereen!

Meetrainen en/of lid worden?

Dus! Enthousiast geworden? Dat snappen we! Dat zijn alle huidige leden van FIT Boys ook al en die ontvangen jou met open armen. Kom op maandag- en/of woensdag naar Sportpark Noord-West en train een keer (of een paar keer) mee en merk dat samen sporten bij FIT Boys met je vrienden en vriendinnen echt leuk is. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met FIT Boys: ledenadministratie@fitboys.nl. Lid worden kan ook via de ledenadministrateur, die helpt je om te zorgen dat je bij ons kunt voetballen!

Tot snel bij FIT Boys op Sportpark Noord-West!