Vrienden van FIT Boys ondersteunen club

19 november 2018
de Webmaster

Als je het hebt over ‘De stille kracht’ van FIT Boys, dan heb je het over De Vrienden van FIT Boys. Niet op de voorgrond, maar op de achtergrond o zo belangrijk voor de voetbalvereniging FIT Boys. Door de afgelopen seizoenen heen hebben de Vrienden van FIT Boys een substantiële bijdrage geleverd aan diverse (jeugd)activiteiten. De vrienden van Fit Boys hebben onder andere de volgende activiteiten gefinancierd: Europacup-/mixtoernooi (samen met Autofirst Doornbos), jeugdactiviteiten familiedag, Pupil van de Week, medailles kampioenen jeugd, 3e prijs verloting thuiswedstrijden 1e elftal, 50% bijdrage jeugdtrainers, startactiviteit seizoen jeugd en andere jeugdactiviteiten.

In het afgelopen seizoen hebben de Vrienden gezorgd voor nieuwe trainingspakken voor de trainers en nieuwe (trainings)ballen. In het nieuwe seizoen 2018/2019 zorgden zij voor de nieuwe tenues van de scheidsrechters en nieuwe hesjes voor de trainingen. Kortom, de Vrienden van FIT Boys hebben zich de afgelopen seizoenen en ook dit seizoen behoorlijk gemanifesteerd. Ze zijn gewoon onmisbaar binnen FIT Boys.

Als je een “Vriend van Fit Boys” wordt, houdt dit het volgende in:
• Je krijgt een vermelding op het grote bord in de kantine (met je naam of teamnaam)
• Gratis toegang tot de wedstrijden van het 1e.
• Gratis deelname aan kaartavonden.
• 1x per jaar een feestavond
Belangstellenden kunnen mailen naar penningmeester@fitboys.nl.

De commissie bestaat uit de volgende personen: Celena Zantinge (ad interim voorzitter), Tineke Haurissa, Marian Stahlmecke, Fedde Boerhof (treed einde 2018 af) en Hendrik van Faassen. De commissie is dus nadrukkelijk op zoek naar een voorzitter en een lid. Heb je belangstelling om deel uit te maken van deze ‘Stille kracht van FIT Boys’ mail dan naar penningmeester@fitboys.nl.