Vv Beilen en cvv FIT Boys nemen cheque in ontvangst

30 augustus 2020
de Webmaster

De Pearle 7×7 Zomeravond Competitie heeft 6 avonden voor de recreanten van vv Beilen en cvv FIT Boys een gezellige voetbalavond georganiseerd gedurende de zomermaanden. Op sportief vlak en qua gezelligheid bleek dat een doorslaand succes. Maar ook financieel bleef er nog wat aan de strijkstok hangen. Beide verenigingen hebben in de corona-maanden weinig tot geen kantine-inkomsten ontvangen en konden dus financieel wel een steuntje in de rug gebruiken.

De opbrengst van de zes avonden werd door sponsor Pearle Opticiens Beilen aangevuld en zo kunnen beide voetbalverenigingen ieder € 300,= tegemoet zien. Zaterdagmiddag werd door Pearle-eigenaar en mede-organisator van de competitie Gerard Wubs een cheque aan beide voorzitters uitgereikt. Leon Vries (vv Beilen) en Johan Boer (cvv FIT Boys) namen de cheque dankbaar in ontvangst en hadden lovende woorden over voor het initiatief. Leon was zelf ook één van de deelnemers en sprak uit ervaring. Een leuke activiteit voor de recreanten van beide verenigingen die zorgt voor een stukje binding tussen beide verenigingen.

De organisatie gaat komend seizoen deze activiteit zeker opnieuw organiseren en broedt al op een winteractiviteit. Wordt dus zeker vervolgd.