Waardevolle spullen? Geef ze af in de FIT Boys-kantine!

15 september 2022
de Webmaster

Via het bestuur van Sportpark Noord-West kwam ons ter ore dat er op zaterdag en doordeweekse avonden mensen op Noord-West lopen die geen achtergrond hebben met voetbal. Afgelopen zaterdag was dit ook het geval. Bij een speler van Achilles JO19-1 is een pinpas gestolen die vervolgens gebruikt is in de kantine van VV Beilen. Na gebruik is deze pas teruggelegd in de tas in de kleedkamer. Let ook op mensen die zich begeven in en rond de kleedkamers die daar niets te zoeken hebben.

Gelukkig bij FIT Boys hebben we het goed geregeld. Op beide trainingsavonden en op zaterdag is de kantine open. Links naast de bar kom je via een deur bij de af te sluiten kluisjes (vraag anders het barpersoneel). Tijdens trainingsavonden kunnen spelers hun waardevolle spullen hier in kwijt en ook tijdens wedstrijddagen kunnen eigen en bezoekende teams hun waardevolle spullen in een kluisje kwijt. Je doet de kluis zelf op slot en neemt de sleutel mee. Na de wedstrijd haal je zelf weer de waardevolle spullen op.

Maak hier wel gebruik van! Want je wil niet zoals afgelopen zaterdag dat je bankrekening (contactloos betalen) geplunderd wordt!

Samen maken we Sportpark Noord-West veiliger!