Wegen Ronald Bosma en FIT Boys scheiden

1 december 2015
de Webmaster

De wegen van 1e elftal trainer Ronald Bosman en FIT Boys zullen aan het einde van dit seizoen scheiden. In onderling goed overleg is besloten dat beide partijen op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Ronald in de vorm van een nieuwe club en FIT Boys in de vorm van een nieuwe trainer.

Ronald kwam in het seizoen 2014-2015 bij de club en had te maken met een stoppende ervaren oude garde en dus het inpassen van jonge spelers. In het eerste seizoen lukte dat uitstekend en eindigde de Raven Advies-equipe 6e. Ook in zijn tweede seizoen werd Ronald geconfronteerd met enkele stoppende spelers en andermaal kon Ronald een beroep doen op jongere spelers uit de 2e selectie en de A-junioren. FIT Boys staat bekend als de club die de jeugd de kans biedt en wat dat betreft zijn Ronald en FIT Boys een uitstekende match. Dit seizoen loopt het wat stroever en kreeg de trainer te maken met enkele blessures van basisspelers, maar inmiddels begint de ploeg zijn draai te vinden en is de weg omhoog ingezet.

Nadat beide partijen met elkaar in gesprek gingen, werd toch duidelijk dat de uitdaging van beide niet meer overeenkwamen. Ronald gaat op zoek naar een nieuwe club en zal die zeker gaan vinden. Eerder was hij al succesvol bij Dwingeloo, die hij van de 3e naar de 2e klasse bracht. En FIT Boys gaat op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die het team en de individuele spelers beter kan maken, tactisch en technisch goed onderlegd is, communicatief vaardig is en oog heeft voor de algehele ontwikkeling van FIT Boys door het tonen van betrokkenheid bij de gehele club. De club ligt goed in de markt, want ook bij de vorige vacature in 2013/2014 was het aanbod van kandidaten groot.

Overigens gaat 2e elftaltrainer Henk Everts nog een seizoen door met het trainen en begeleiden van FIT Boys 2. En dat gaat tot nu toe meer dan goed in zijn 1e seizoen met na 9 van de 20 speelronden een keurige 5e plek.

Langs deze weg wil FIT Boys Ronald alle succes wensen bij het vinden van een nieuwe, uitdagende club. Dat gaat zeker lukken.