Wie gaat er mee naar het Poiesz Gala?

16 april 2018
de Webmaster

UPDATE: Vanavond gaan we niet met de bus. Te weinig animo dus gaan we met de auto. Er is nu één auto met 5 personen. Maar er zijn meer kinderen die mee willen, maar dan moeten er wat meer auto’s komen. Er zijn 50 kaarten voor het jeugd sponsor gala. We vertrekken om 17:15 uur vanaf de parkeerplaats bij Sportpark Noord-West.

Als er (jeugd)leden zijn die ook meegaan/meewillen, dan dien je zelf een chauffeur/auto te regelen. Geef sowieso even door of je mee gaat en of het lukt op een auto te regelen. Misschien kunnen dan mensen met elkaar meerijden. mail naar activiteiten@fitboys.nl.

In Leeuwarden tijdens het Poiesz Gala zijn er optredens van O’G3NE, Tim Douwsma en Vinchenzo! Dus ga zeker mee!

De afgelopen weken hebben jullie in het kader van de 13e Jeugd Sponsor Actie met veel enthousiasme zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten verzameld voor jullie vereniging. En nu zijn jullie natuurlijk zeer benieuwd wat jullie inspanningen zullen opleveren…! Dit blijft nog even spannend, maar tijdens het Jeugd Sponsor Gala op vrijdag 20 april maken we dat bekend!

Uitreiking waardecheques
De 10 meest succesvolle verenigingen van de Jeugd Sponsor Actie krijgen tijdens het Gala op het podium hun cheque uitgereikt. De rest van de verenigingen kan na afloop van het programma hun cheque afhalen.

Praktische informatie
Naast de uitreiking van de waardecheques zullen populaire artiesten O’G3NE, Tim Douwsma en Vinchenzo tussentijds spetterende optredens verzorgen. We nodigen jullie van harte uit om met 2 bestuursleden, 6 jeugdleden en 50 extra (jeugd)leden aanwezig te zijn bij dit feestelijke spektakel!

Bericht 10 april:
Zoals je hebt kunnen lezen op deze website deed FIT Boys mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Het was ook dit jaar weer een doorslaand succes en de club heeft heel veel sponsormunten binnengehaald. Op vrijdagavond 20 april is er een groot gala in het WTC in Leeuwaren, waar een aantal bekende Nederlandse artiesten zullen optreden. Wie dat zijn is nog geheim, maar tijdens vorige edities kwamen o.a. Og3ne en Monique Smit.

FIT Boys heeft een promotievideo ingezonden waarin we laten zien welke acties we in het verleden allemaal gedaan hebben om sponsormunten op te halen. Deze video is super gewaardeerd en zit bij de 1e 10 meest enthousiaste originele promotievideo’s/vlogs. We hebben 50 EXTRA entreekaarten gewonnen en dus kunnen we met heel veel (jeugd)leden GRATIS heen!

Allemaal in FIT Boys-shirt mee naar Leeuwarden om daar een mooi feestje te vieren en de cheque in ontvangst te nemen. De cheque die weer een mooi bedrag zal vertegenwoordigen die we aan onze (jeugd)clubkas kunnen toevoegen.

Houdt de website in de gaten over hoe en wat 20 april, maar reserveer deze datum alvast in je agenda.