Zeer gezellige FIT Boys sponsoravond

12 oktober 2019
de Webmaster

Zaterdagavond stroomde de FIT Boys-kantine op sportpark Noord-West goed vol met in totaal zo’n 100 man verdeeld over 9 teams. Het was tijd voor de FIT Boys Sponsor Pub Quiz gepresenteerd door Lars Boersma. 9 sponsoren, soms combinatieteams, streden om de eer en de eeuwige roem. Sponsoren, ze zijn o zo belangrijk voor FIT Boys. Een open deur, maar FIT Boys koestert zijn sponsoren en wil ze ook af en toe in de watten leggen. En dat gebeurd al sinds jaar en dag sowieso één keer per jaar tijdens een sponsoravond. Eerst werd er nog gevoetbald door sponsorteams, maar om elke sponsor de kans te geven mee te kunnen doen werd nu voor de 3 keer op rij de Sponsor Pub Quiz georganiseerd.

Vorig jaar ging Stevens & Partners aan de haal met de titel. Konden zij die met succes verdedigen? Het antwoord kon gedurende de avond gegeven worden: Nee. De strijd om de eerste plek ging uiteindelijk tussen 2 teams, Pearle opticiens / Leon Doorten Fietsservice en Euroclean Schoonmaakdiensten. Uiteindelijk trok Euroclean aan het langste eind en pakte de 1e prijs. De vragen waren gevarieerd en in diverse categorieën en zo moesten de teams hun hersenen behoorlijk kraken. Quizmaster Lars Boersma had deze quiz weer uitstekend in elkaar gezet. Complimenten! Ook na de quiz bleef het nog lang gezellig in de FIT Boys-kantine en sommige sponsoren eindigden nog in een plaatselijke horecagelegenheid.

Een groot compliment gaat uit naar de sponsorcommissie die deze avond perfect georganiseerd hebben. Maar de grootste pluim gaat natuurlijk naar de sponsoren zelf. Zonder sponsoren geen voetbal! Bedankt!