Zomeravond Voetbal, 2e seizoen in successie

27 juni 2018
de Webmaster

Ook het tweede seizoen van de FIT Boys Zomeravond Voetbalavonden is tot nu toe een succes. Tijdens de 1e avond waren er 18 seniorvoetballers en woensdag 27 juni waren er 17 spelers. Er zijn spe(e)l(st)ers van FIT Boys 1 t/m 4, 7×7, ST Beilen/FIT Boys en vv Beilen. Net zoals vorige seizoen lijken de avonden dus duidelijk in een bepaalde behoefte te voorzien. Voor de jeugd zijn er in de aanloop naar en in de zomer allerlei activiteiten, bv. zomeravondvoetbal en diverse voetbalscholen. Voor senioren is er in principe weinig tot niets.

Dat leek FIT Boys een gat in de markt en na een seizoen wat te hebben geïmproviseerd, neemt het dit seizoen al wat serieuzere vormen aan. Materiaal is aanwezig zodat er lekker een balletje getrapt kan worden. Maar dit seizoen is ook de FIT Boys-kantine open en kan er vooraf een kop koffie worden gedronken en achteraf een frisje of biertje. Dankzij met name barman Wim is dit mede mogelijk gemaakt, met toestemming van het FIT Boys-bestuur.

Ook dames en heren en jongens en meisjes vanaf 15/16 jaar die niet zijn aangesloten bij een voetbalclub zijn altijd welkom. De 1e twee avonden van dit seizoen hebben zeer waarschijnlijk al 2 nieuwe veldspelers opgeleverd. Dus kom zeker langs als je zin hebt in een partijtje voetbal zoals vroeger op het schoolplein. Aanvang 20:00 uur. Kantine dus open, kleedkamers niet.