Zomeravondvoetbal op Sportpark Noord-West (2 keer)

11 juli 2020
de Webmaster

Op de woensdagavond organiseert FIT Boys al een aantal jaren het Zomeravond Voetbal en dat bleek en blijkt een succes. Maar vv Beilen-speler Paul Oostra en vv Beilen-speler/cvv FIT Boys-trainer & -speler Gerard Wubs staken de koppen bij elkaar en zochten contact met cvv FIT Boys speler Maurits Beuling. Samen zetten zij de 7×7 Zomeravond Competitie op poten op vrijdagavond. Beide avonden zijn afgelopen week voor het eerst gehouden en krijgen deze zomer een vervolg.

Woensdagavond speelden zo’n 16 spelers van diverse leeftijden een onderling partijtje tegen elkaar. Een jeugdspeler van vv Beilen die alleen aan het voetballen was sloot ook aan. Onder prima omstandigheden werd er op fanatieke maar sportieve wijze gestreden om de eer. Na afloop verzorgde barman Wim Visser een drankje op het terras van de FIT Boys-kantine en kon iedereen om 23:00 uur moe maar voldaan naar huis. Volgende week woensdag 15 juli om 20:00 uur vind de tweede avond van het Zomeravond Voetbal plaats.

Vrijdagavond was er de primeur van de 7×7 Zomeravond Competitie. Spelers van de recreatieve elftallen en de 7×7 teams van vv Beilen en cvv FIT Boys speelden in twee gemixte teams tegen elkaar. En het weer was, in tegenstelling tot de rest van de week, prima. Onder zonnige omstandigheden werd er een heerlijke potje voetbal gespeeld. Na afloop stroomde het terras vol en was er gezorgd voor een hapje en een drankje (bedankt barman Wim!). De vriendschapsbanden tussen de leden van beide verenigingen werden aangehaald en iedereen ziet al weer uit naar volgende week vrijdag 17 juli 19:30 uur op Sportpark Noord-West, de 2e avond van de 7×7 Zomeravond Competitie.