Zonovergoten FIT Boys Familiedag super geslaagd!

4 juni 2016
de Webmaster

De FIT Boys Familiedag is een traditie die al meer dan 20 jaar een ware succesformule is in Beilen. Mooi weer helpt wel mee aan een leuke en gezellige dag en mooi weer was het 4 juni. Met temperaturen van boven de 25 graden, blauwe lucht en een heerlijk zonnetje kon de dag eigenlijk al niet meer stuk. De Activiteitencommissie had super zijn best gedaan (Bedankt dames en heren!) en rond 12 uur konden ruim 170 deelnemers, meest jeugd en ook senioren, een 9-kamp gaan doen. Buikglijden, de Hindernisbaan, Spijkerbroek hangen, Sumo voetbal, Broekvoetbal, Doelschieten, Eierrace, Sjeu de voetbal en Latje trap waren de 9 onderdelen. Tussen 12:00 en 15:00 uur vermaakten de deelnemers en ook het vele publiek zich en met name de waterspelletjes (Buikschuiven en Hindernisbaan) waren gezien de warmte erg in trek.

Rond 15:00 uur verplaatsten alle aanwezigen zich naar de jeugdveldjes om daar de Moeders tegen de Bengels/F-jes te zien spelen. Soms met enige moeite wisten onze jongste talenten hun moeders te verslaan. De moeders hadden weer prachtige kleding aan en bij één moeder was er wat twijfel of dit geen vader was. Alle moeders kregen een roos voor hun inspanning en gingen samen met hun kids op de foto.

Rond 16:00 uur zat het terras en de kantine van FIT Boys afgeladen vol. Het bar- en keukenpersoneel moest even alle zeilen bijzetten om iedereen te voorzien van een natje en een droogje, maar slaagde met vlag en wimpel. Een speciale dank gaat uit naar al het bar- en keukenpersoneel dat zich deze middag vol overgave heeft ingezet. TOP! Diverse spreekstalmeesters namen het woord en er werden mensen bedankt voor hun inzet, in het zonnetje gezet en de nieuwe sponsoren (zie bericht elders op de site) Auto Beilen, Autoschade Bazuin en DS Reclame werden welkom geheten.

Annelotte Hilhorst en Astrid Snijder reikten de prijzen uit aan de top 3 van de 9-kamp. Afscheid werd er genomen van 1e elftal trainer Ronald Bosma en hij had ook nog een mooi cadeau voor FIT Boys 1. Daarnaast stopten Jurjen Boer als trainer/leider van VR2, Marianne Brockhus-Verwaijen als lid van de technische commissie en Tristan Haurissa als leider van FIT Boys 2. Leiders Gerald Haandrikman, Matthijs Bonnen, Peter Doornbos en Johannes de Boer namen ook afscheid. Bij het Hilberts Bloemenbollen Klaverjasbokaal was het dit seizoen weer ongemeen spannend. Jan Bonnen werd 3e, Douwe Visser werd 2e en Aard Zuring ging met de wisseltrofee aan de haal. Volgend seizoen zijn er weer nieuwe kansen. 1e elftalleider Martin Datema haalde de vier afscheidnemende 1e elftalspelers naar voren om hen in het zonnetje te zetten. Leon Timmerman, Wiecher Oldersma, Dirk Jan Smelt en Rik Oosterhuis bedankt! Martin had ook nog een mooi schilderij voor Ronald Bosma gemaakt door JB de Boer, als dank voor de prettige samenwerking.

Johan Boer nam het woord en reikte de verenigingsprijzen uit:
Jeugdspeler van het Jaar: Niels van der West (keeper D1)
Niels is een raskeeper en rastalent. Zijn kleine gestalte doet anders vermoeden, maar hij is een uitstekend meevoetballende keeper met prima reflexen. Meer dan terecht is Niels de Jeugdspeler van het Jaar.
Speler van het Jaar: Arjan Keijzer (1e)
Arjan Keizer speelde vorig seizoen nog in FIT Boys 4 en hervond het plezier terug en leerde veel van de oude rotten. Dit seizoen begon Arjan in het 2e, maar schoof door naar het 1e en werd een vaste waarde op de backpositie. Wat een progressie in 2 jaar tijd. Dus terecht de Speler van het Jaar.
Topscoorder van het jaar: Melanie de Vries (VR1, 25 doelpunten)
Melanie staat garant voor doelpunten, veel doelpunten. Ze heeft het zelfs gepresteerd om in 1 seizoen 38 keer te scoren. Dit keer bleef de teller staan op 25, maar dat was net voldoende voor de titel Topscoorder van het Jaar.
Oogklep (Blunderbokaal): Martin Datema (droeg vv Beilen-jasje)
Het bestuur zat er mee in de maag. Wie moest de oogklep krijgen? Omdat er geen noemenswaardige blunders voorbij waren gekomen kreeg Martin hem. Hij ruilde voor de wedstrijd FIT Boys/Beilen – Fc Emmen met Beilenleider Wieb Polman van trainingsjas. Dat leverde hem al de Oogklep op.
Verslaggever van het Jaar (Erik Jans Bokaal): Maurits Beuling (beheerder website en social media)
Erik Jans is ons jaren geleden helaas ontvallen. Hij was het die FIT Boys op de kaart zette door over de club te schrijven in de lokale kranten. De 1e Pr-man van FIT Boys. Daarom is de prijs voor verslaggever van het jaar naar hem vernoemd. En ook nu heeft FIT Boys een Pr-man die de website en de sociale media 24/7 bijhoudt. De nieuwsberichten zijn er soms eerder dan het evenement zelf en alles is altijd up-to-date. Voor de 2e keer (1e keer 2009) krijgt Maurits de prijs Verslaggever van het Jaar uitgereikt.
Vrijwilliger van het Jaar: Harm Meijering (materiaalman)
Harm Meijering is al erelid van de club voor al zijn inzet gedurende vele jaren. De laatste jaren was hij materiaalman en zorgde dat alle teams van kleding, ballen en bidons/waterzakken werden voorzien. Een hele klus elk seizoen weer. Daarom is het niet meer dan terecht dat Harm de Vrijwilliger van het Jaar is.

En toen kon de BBQ beginnen en genoot iedereen van het eten, een drankje en het weer. Uiteraard werden er ook nog weer penalty’s genomen en zo rond 20:00 uur waren de meeste bezoekers of op huis aan of richting de plaatselijke horeca. Het was een geweldige dag, super georganiseerd, met mooi weer en heel veel leuke en gezellige bezoekers. Tot volgend jaar!