Voorbeschouwing BSVV 1 – FIT Boys 1

7 mei 2018
de Webmaster

Donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag, maar door de vele afgelastingen in januari van dit jaar door winterweer is dit een inhaaldag geworden. 3 februari ging de wedsttrijd BSVV 1- FIT Boys 1 niet door en die werd dus op 10 mei gezet. De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding is een vechtmachine geworden waar niemand in de 3e klasse D graag tegen speelt en waar je niet zomaar van wint. Met heel veel strijd, inzet en passie worden hoog- en laag geklasseerde teams bestreden. En FIT Boys laat regelmatig zien ook nog eens gewoon goed te kunnen voetballen. Daarnaast is sinds het “Super Paasweekend” het geloof op handhaving in de 3e klasse D weer terug. zowel bij de spelers, de staf als ook bij het publiek. De steun van de 12e man is heel erg belangrijk en op deze vrije ‘zon’dag zal er veel publiek uit Beilen naar Bovensmilde reizen. FIT Boys haalde uit de laatste 8 wedstrijden 12 punten (doelsaldo 14 voor 9 tegen). Topscoorders zijn Stefan Eefting en Jos Gerding beide met 6 doelpunten. FIT Boys scoorde het gehele seizoen 32 keer en kreeg er 50 tegen.

BSVV is na de winterstop bezig aan een wisselvallige reeks
Op 10 februari werd er 1 – 1 gelijkgespeeld tegen ZZVV. Daarna volgde er vier verliespartijen op rij tegen Tonego (6 – 0), SCD (5 – 1), LTC (2 – 3) en OZC (3 – 0). Dat kostte het team en paar plekken op de ranglijst. Thuis van Hollandscheveld werd er gewonnen (3 – 0), maar tegen directe concurrent FDS werd er thuis met maar liefst 0 – 4 verloren. Daarna volgden winstpartijen tegen SCN (3 – 1) en heel knap tegen Hardenberg (3 – 1). Maar afgelopen zaterdag werd er thuis weer met 0 – 2 verloren van Lutten. In de laatste 8 wedstrijden haalde BSVV 9 punten (doelsaldo 12 voor en 19 tegen). Topscoorder aan BSVV-zijde is Nico Hoogeveen met 10 doelpunten. De ploeg uit Bovensmilde scoorde totaal 29 keer maar kreeg er ook 54 tegen.

Het programma voor de nummers 10 tot en met 13
Programma FIT Boys: BSVV (u), SCD’83 (u), FDS (t) en SVN’69 (u).
Programma FDS: SCN (u), SCN (t), FIT Boys (u) en Hollandscheveld (t).
Programma SVN’69: OZC (t), BSVV (t), OZC (u) en FIT Boys (t).
Programma BSVV: FIT Boys (t), SVN’69 (u), Hoogeveen (t) en SCN (u).

We kunnen er vooraf van alles van zeggen en van vinden in de pers en op de sociale media. Maar de wedstrijd wordt op het veld gespeeld in 2 keer 45 minuten. Inzet, passie en strijd zullen beide teams aan de dag leggen. De 12e man zal er voor beide teams zijn. Blessures en afwezigen zijn er bij beide elftallen, maar de teams zullen het met de 15 aanwezige spelers moeten doen. Een voorspelling over de eindstand is ‘glazen bol kijken’. Vorm van de dag, geluk en de wil om te winnen zullen donderdag de doorslag geven. Laten we hopen op een sportieve en enerverende strijd en dat de beste moge winnen.

Donderdag start de wedstrijd op Sportpark Bovensmilde in Bovensmilde om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W. Scholtens.