Midden Drenthe Zomer Cup 2019

20 juni 2019
de Webmaster

UPDATE 21 juni: HEREN 2 en 3 (o.a. FIT Boys 3 & 4) spelen allebei in Bovensmilde vanavond!

UPDATE 16 juni: bij HEREN 1 heeft Wijster zich teruggetrokken. Het speelschema is daarom aangepast!

UPDATE 12 juni: Voor alle leiders van de Senioren- en Jeugdteams, je kunt de informatie voor jouw team uit onderstaand bericht halen of kijken op de WEBSITE van de Midden-Drenthe Zomercup. Heb je nog vragen, dan kun je Marcel van der West benaderen: 06-49809760 of vanderwestmarcel@gmail.com.

Dit is een nieuw toernooi waarbij alle teams van alle 10 voetbalvereniging uit Midden-Drenthe zich konden opgeven. Er is een stichting opgericht met daarin 3 tot 5 bestuursleden. Deze wordt ondersteund door een aanspreekpunt van elke vereniging. Vanuit Fit Boys is dat Marcel van der West (06-49809760, vanderwestmarcel@gmail.com). Dus als er vragen zijn kunnen jullie die aan hem stellen. De bedoeling is om dit toernooi jaarlijks te gaan organiseren.

Zie hieronder de indeling van het toernooi per team. De trainers/leiders van de aangemelde teams worden nog persoonlijk geïnformeerd. Samen strijden alle teams voor de Midden-Drenthe Zomercup. Er is dus maar één prijs. Deze wordt zaterdagavond voorafgaand/tijdens het feest in de tent op sportpark Noord West uitgereikt.