Voorbeschouwing FIT Boys 1 – Hardenberg 1

21 april 2018
de Webmaster

Zaterdag 21 april ontvangt de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding nummer 4 Hardenberg’85 op Sportpark Noord-West. FIT Boys heeft 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden gehaald (doelsaldo 8 – 1 (+7)). Hardenberg is nog verwikkeld in de strijd om het kampioenschap met Hoogeveen, LTC en Lutten. De wedstrijd geeft dus aanleiding om twee ploegen te zien spelen die vol voor de winst gaan.

FIT Boys heeft sinds het debacle uit tegen LTC (7 – 1 verlies) een zeer sterke reeks neergezet. Paaszaterdag werd koploper Hoogeveen verslagen met 1 – 0 en Paasdinsdag werd er met 0 – 4 gewonnen van FDS. De zaterdag daarop ontsnapte Hollandscheveld aan een verliespartij en werd het op Sportpark Noord-West 1 – 1. En afgelopen zaterdag volgde de winst op rode lantaarndrager SCN (2 – 0). De ploeg speelt compact bij balverlies, levert heel veel strijd en inzet en speelt vol passie om een klassering in de middenmoot. En FIT Boys heeft nog een appeltje te schillen met Hardenberg, want in de uitwedstrijd werden de doelpunten te makkelijk weggegeven en bij de strijd in de tweede helft om een beter resultaat kon Hardenberg uitlopen naar een grootte overwinning (5 – 1). Alex Padding en zijn spelers zijn dus uit op revanche en zullen Hardenberg het heel moeilijk maken en de doelpunten niet zo makkelijk weggeven. Met de passie en inzet van de laatste weken en het bij vlagen ook prima aanvalsspel gaat FIT Boys zeker voor 3 punten en niet minder. Gesteund door de 12e man, het FIT Boys-publiek.

Zaterdagmiddag 21 april om 14:30 uur op Sportpark Noord-West staan FIT Boys en Hardenberg tegen over elkaar. De Wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. Wenting.