Voorbeschouwing FIT Boys 1 – SCD 1

20 november 2017

Zaterdag 25 november ontvangt de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding op Sportpark Noord-West nummer 10 SCD’83. Als de weergoden het toelaten. FIT Boys speelde vorige week zaterdag uit tegen Hoogeveen en verloor kansloos met 6 – 0. SCD’83 speelde thuis tegen Hollandscheveld en won met 1 – 0. Volgens de verslaggever van Hollandscheveld wel een terechte uitslag. Ook in deze wedstrijd begon Hollandscheveld slap en zo kon SCD’83 in de in 27e minuut gemaakte 1 – 0 over de streep spelen.

Deze competitie
SCD’93 won deze competitie 3 keer, speelde 1 keer gelijk en verloor 4 keer. SCD begon de competitie met en 0 – 2 overwinning bij Hoogeveen. Daarna volgde verlies tegen LTC (0 – 2) en een gelijkspel tegen Hardenberg (2 – 2). Vervolgens weer 2 verliespartijen tegen SVN’69 (5 – 1) en BSVV (3 – 0). Tegen SCN werd gewonnen met 5 – 2 en vervolgens weer verloren van FDS (3 – 2). Zoals gezegd werd de laatste wedstrijd tegen Hollandscheveld gewonnen (1 – 0). Martijn Hamhuis is topscoorder met 5 doelpunten.

FIT Boys speelde acht keer deze competitie. In de competitie-opening speelde FIT Boys de Midden-Drenthe derby tegen BSVV. BSVV won knap met 0 – 1 en ook tegen 10 man wist FIT Boys daarna niet te scoren. Ook uit tegen ZZVV werd er met 1 – 0 verloren door een vroege goal (4e minuut). Daarna thuis tegen OZC werd er overtuigend gewonnen. Al werd het maar 1 – 0, FIT Boys speelde een sterke en gewonnen wedstrijd. Tegen LTC speelde de ploeg de 1e helft zwak en stond bij de rust met 1 – 4 achter. Het werd nog 3 – 4 met de ultieme kans op de gelijkmaker, maar dat mocht niet zo zijn. Uit bij Tonego werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld, na een 1 – 0 achterstand. Drie weken geleden kwam door de late gelijkmaker van Tim Seubring de 1 – 1 op het scorebord. Twee weken geleden het verlies tegen Hollandscheveld (4 – 2) en afgelopen zaterdag het 6 – 0 verlies tegen Hoogeveen. En dat levert dan maar 5 punten op en dus moet de ploeg nu echt punten gaan pakken om voor de winterstop er iets beter voor te staan. Aan FIT Boys-zijde is spits Ruud Seubring topscoorder met 3 doelpunten.

De historie
De beide teams hebben geen rijke historie en kwamen elkaar alleen vorig seizoen 2016/2017 tegen. FIT Boys speelde 1 keer gelijk en verloor 1 keer (doelsaldo 1 – 3). De resultaten:

2016/2017:
2 – 0
thuis 1 – 1 (doelpunt: Rick Koops)

De wedstrijd in Beilen wordt gespeeld op sportpark Noord-West en start om 14:30 uur.