Voorbeschouwing FIT Boys-Hollandscheveld

3 april 2018
de Webmaster

Na een zeer succesvol paasweekend, waarin zowel koploper Hoogeveen (1 – 0, Jos Gerding) als ook directe concurrent FDS (0 – 4, Tim Seubring, Ruud Seubring en Stefan Eefting (2x)) werden verslagen, moet de Auto Beilen-/DS Reclame-equipe zaterdag thuis aantreden tegen Hollandscheveld (de nummer 7). FIT Boys heeft dit paasweekend laten zien dat met veel passie en inzet van iedereen gewonnen kan worden. En tegen FDS liet het ook zien gewoon heel goed te kunnen voetballen met enkele jonge talenten binnen het team.

Eerder dit seizoen op 11 november 2017 troffen Hollandscheveld en FIT Boys elkaar in Hollandscheveld op een slecht bespeelbaar veld. In de eerste helft was FIT Boys de betere ploeg en kwam met 0 – 2 voor (Tim en Ruud Seubring). Na de rust viel de 0 – 3 niet en toen de 1 – 2 viel was dit het sein voor een slotoffensief van Hollandscheveld. De oranje-hemden wonnen uiteindelijk met 4 – 2 en FIT Boys stond met een drup aan de neus. Een wedstrijd duurt twee keer 45 minuten zo bleek. LEES HIER het verslag van die wedstrijd.

FIT Boys heeft dus nog iets recht te zetten tegen Hollandscheveld en wil het verlies in de uitwedstrijd zeker goedmaken. Het zal met dezelfde strijd en inzet spelen als tegen Hoogeveen en FDS en Hollandscheveld bij ‘de keel grijpen’ en pas na 90 minuten loslaten. Winst is het enige dat telt om in de stand enkele plekken te kunnen opschuiven. En dat het kan heeft FIT Boys het Paasweekend laten zien. We gaan er voor zaterdag!