Competitiewedstrijd FIT Boys 1 – OZC 1 19 sept 14:30 uur

14 september 2020
de Webmaster

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autohopper-equipe van trainer/coach Otto Halming is niet ongeschonden uit de voorbereiding gekomen. Van de selectie van 18 spelers (inclusief 2 keepers) waren afgelopen zaterdag 7 spelers afwezig door lichte en iets zwaardere blessures. De hoop is dat deze zaterdag die ziekenboeg een stuk leger is en er weer 14-15 fitte spelers op het wedstrijdformulier gezet kunnen worden. Verzorgster Ria de Vries maakt overuren.

Vv OZC
De ploeg uit Ommen van trainer Martijn Berger beleefde geen super voorbereiding qua resultaten. Er werden 3 oefenwedstrijden gespeeld en daarin werd één keer gewonnen (ASC’62 2 – 3) en 2 keer verloren (Nieuwleusen 3 – 0 en Hulzense Boys 4 – 2). In de beker haalde de ploeg maar 1 punt. Er werd gelijkgespeeld tegen Zwolsche Boys (2 – 2) en verloren van vv Hellendoorn (0 – 4) en Dieze West (4 – 3). Topscoorder van de voorbereiding bij OZC is Rik Jan de Groot met 2 (oefen)doelpunten. De selectie is redelijk in tact gebleven en alleen Stefan Kortman kwam over van buiten (Hardenberg’85).

Cvv FIT Boys
De ploeg uit Beilen kende ook een wisselende voorbereiding. Van de 3 oefenwedstrijden werd er één keer gelijk gespeeld (2 – 2 tegen SV Hoogersmilde) en twee keer verloren (3 – 2 van SJS en 2 – 4 van Raptim. De bekerpoule werd geopend met een 0 – 3 verlies tegen competitiegenoot BSVV. Daarna volgde twee keer winst op Tynaarlo (0 – 5) en Fc Assen (1 – 2). Topscoorder is Daniël van der West met 3 doelpunten en Stefan Eefting is goede tweede (2 doelpunten).

De wedstrijd op het hoofdveld van Sportpark Noord-West begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nigro. We wensen onze gasten OZC, scheidsrechter Nigro en het publiek veel plezier toe.