FIT Boys 1 gaat Drenthe en Overijssel in

1 juli 2016
de Webmaster

Nieuwe FIT Boys-trainer Alex Padding en de 1e selectie van FIT Boys zullen het seizoen 2016-2017 hun competitiewedstrijd spelen thuis op Sportpark Noord-West en in de provincies Drenthe en Overijssel. De 3e klasse D bevat naast een aantal oude bekenden ook enkele nieuwe gezichten. De jonge selectie van FIT Boys zal de goede lijn van het einde van de competitie 2015-2016 willen doortrekken. Het belooft weer een mooie en sportieve competitie te worden met enkele derby’s die altijd garant staan voor sensatie en strijd. De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe zal er weer alles aan doen om voor de bovenste plaatsen en een plek in de nacompetitie te strijden.

Oude bekenden van vorig seizoen¬†zijn sv Borger, CSVC, Elim, Hollandscheveld, SVN’69 en Vitesse. Sv Borger eindige vorig seizoen 9e en trainer Arne Joling zal ongetwijfeld voor de nacompetitie willen strijden. CSVC eindigde keurig 4e en Elim deed in de nacompetitie een serieuze gooi naar de 2e klasse maar redde dat net niet. Hollandscheveld had een zwaar seizoen en moest lang vrezen voor degradatie eventueel via de nacompetitie. Maar een 3e klasse D zonder Hollandscheveld is niet voor te stellen en gelukkig bleef de ploeg erin. SVN’69 speelde een sobere competitie en eindigde 8e en Vitesse’63 wist op het laatste moment het vege lijf te redden en zo kan FIT Boys ook dit seizoen weer afreizen naar Koekange en oud-trainer Frens Waninge.

Ook oude bekenden zijn DESZ, Rouveen en ZZVV. DESZ eindigde 12e in de 2e klasse J en degradeerde uiteindelijk via de nacompetitie. In het verleden hebben FIT Boys en DESZ heel wat robbertjes uitgevochten. Rouveen degradeerde rechtstreeks uit deze klasse en ZZVV ook en ook met ZZVV en Rouveen heeft FIT Boys een verleden in de 3e klasse D. Voor alle 3 geldt dat ze uit zijn op revanche voor een slecht seizoen in de 2e klasse J en zeker zullen meespelen om de bovenste plaatsen in de 3e klasse D.

Nieuw zijn Hardenberg’85, Sc Lutten, Sv Nieuwleusen, SCD’83. Hardenberg komt uit de 3e klasse C en eindigde 8e. Lutten eindigde 2e met een gelijk aantal punten als kampioen Gramsbergen en mag het dus gaan proberen in de 3e klasse D. Nieuwleusen (5e) en SCD’83 (6e) komen ook uit de 3e klasse C en maken dus ook de overgang naar de ‘Drentse’ 3e klasse D.