FIT Boys 1 komt niet langs degradant Scheemda 1

25 april 2015

Leider Martin Datema van de Raven Advies-equipe was in de rust niet te spreken: “Scheemda is helemaal niet sterk, maar we geven de doelpunten gewoon weg”. Bij rust stond de ploeg van trainer/coach tegen degradant Scheemda met 1 – 3 achter. Na 11 minuten stond het al 0 – 1 en na een half uur spelen 0 – 3. Jos Gerding deed in de 42e minuut nog iets terug (1 – 3) en toen konden beide ploegen aan de thee.

In de tweede helft kwam FIT Boys sterk terug. Ruud Seubring maakte in de 51e minuut de 2 – 3 en Elwin Dam scoorde met een afstandsschot de 3 – 3 (62e minuut). Lang kon de Raven Advies-equipe hier niet van genieten want 6 minuten later was het al weer 3 – 4. FIT Boys probeerde uit alle macht de gelijkmaker de maken en dat leek bijna niet te lukken. Pas in de 87e minuut was het andermaal Elwin Dam die weer met een afstandsschot de 4 – 4 maakte. Tegen nummer laatst Scheemda 4 – 4 spelen kan niet echt als een topprestatie worden bestempeld.

Volgende week speelt FIT Boys om 14:30 uur uit tegen Hollandscheveld.