FIT Boys 1 laat overwinning weer glippen

8 oktober 2016

De Auto Beilen-/DS Reclame-equipe ging deze zaterdagmiddag op bezoek bij sc Lutten. De ploeg van trainer/coach Alex Padding leek andermaal de overwinning over de streep te spelen toen het via Matthijs Bonnen in de 48e minuut op 0 – 1 kwam. Dit leek heel lang de einstand, tot de 96e minuut. Sc Lutten wist toch de 1 – 1 te maken en zo ging FIT Boys andermaal met 1 punt huiswaarts. Teleurstelling alom en met 4 gelijke spelen en 2 verliespartijen heeft de ploeg slechts 4 punten en staat slechts 12e.

De wedstrijd begon met een respectvolle minuut stilte ter nagedachtenis aan Bart Ludwig. De eerste helft was FIT Boys de bovenliggende partij. sc Lutten bakte er helemaal niets van en FIT Boys mocht zich wederom kwalijk nemen dat de kansen niet worden verzilverd. Na 8 minuten kreeg de doorbroken Rick Koops een dot van een kans, maar hij mist oog in oog met de keeper. 10 minuten later gaf dezelfde Koops een prima voorzet op Jos Gerding maar de laatst genoemde komt niet goed uit met zijn passen en scoorde niet. Vlak voor rust werd een pegel van Ruud Seubring gepareerd door keeper Ramon Soer. Lutten stelde daar slechts een schot richting Peterjan Oosting. De poging van spits Frank Altena ging via de FIT Boys verdediging naast.

Kort na rust was het dan wel raak. Een voorzet van Jos Gerding werd door Matthijs Bonnen gepromoveerd tot de verdiende voorsprong. Vanaf dat moment zette Lutten en tandje bij en ging op jacht naar de gelijkmaker, maar de zwart witte formatie van trainer Bas Nibbelke kon geen potten breken. FIT Boys werd meer en meer teruggedrongen op eigen helft, maar hield stand. Toch leek het in de 90e minuut weer fout te gaan. Frank Altena roste een bal in het dak van het FIT Boys doel, maar deed dit in buitenspel positie en de treffer werd afgekeurd. De prima leidende scheidsrechter had er kennelijk nog wel plezier in en paste liefst 7 en een halve minuut blessuretijd toe. En zo kreeg de formatie van trainer Alex Padding alsnog het deksel op de neus. In de 96e minuut was het wederom Frank Altena die scoorde, een voorzet van invaller Ronald Kosse werd op de doellijn door hem ingetikt. De gelijkmaker voelde wederom als een verlies en na het deksel had FIT Boys ook weer een drup aan de neus….

Komende zaterdag gaan we opnieuw voor drie punten tegen de nummer 3 Hardenberg ’85. Ook dan rekenen we op POSITIEVE steun van onze supporters. Er is een aantal dat minder opbeurende dingen roept naar de eigen spelers en daar help je het team echt niet mee. Wie de schoen past….