FIT Boys 1 oefent tegen ZZVV 1

16 januari 2016

Door het Vrouwen Zaaltoernooi zou je bijna vergeten dat de Raven Advies-equipe ook nog in actie kwam deze zaterdag. De ploeg van trainer/coach Ronald Bosma reisde af naar Zuidwolde om tegen 2e klasser ZZVV te voetballen. En dat deed de ploeg meer dan naar behoren. Vooral de eerste helft speelde FIT Boys ijzersterk en zette ZZVV vroeg vast en was de bovenliggende partij. Na 14 minuten spelen kreeg FIT Boys een penalty en Tim Seubring nam plaats achter de bal en schoot onberispelijk raak (0 – 1). Op dat moment een terechte voorsprong. Toch vrat de speelstijl energie en tegen het einde van de eerste helft kwam ZZVV beter in het spel. Toch bleef het tot de rust 0 – 1.

Na de rust was ZZVV de iets betere ploeg en kwam al vlot na de thee op 1 – 1 (49e Ramaker). In het vervolg van de tweede helft hadden beide teams nog kleine kansjes om te scoren, maar deden dit niet meer. In de 87e minuut kon Niek Boerhof net voor de rest aan douchen na een 2e gele kaart (en dus rood). Een nuttige oefenwedstrijd waarin FIT Boys liet zien uitstekend uit de voeten te kunnen tegen een 2e klasser.

IJs en wederdienende moet de Raven Advies-equipe zaterdag 23 januari een competitiewedstrijd spelen thuis op sportpark Noord-West om 14:30 uur tegen SVN’69. Mits koning Winter ‘sneeuw’ in het eten gooit….