FIT Boys 1 pakt op valreep punt tegen ZZVV 1

12 november 2016

De Auto Beilen-/DS Reclame-equipe van trainer/coach Alex Padding kreeg nummer 4 ZZVV 1. ZZVV had nog nooit gewonnen in Beilen en noemde tegenstander FIT Boys “De koning van de gelijke spelen”. Na een half uur in de 1e helft leek aan beide tradities een einde te komen. Door twee verdedigingsfouten achterin bij FIT Boys stond ZZVV door Bas Uiterwijk Winkel (25e) en Bram Otten (33e) op 0 – 2. Rick Koops zorgde op slag van rust voor de 1 – 2 uit een prachtige lange bal van Gerald Haandrikman. En zo bleef het geloof op een goed resultaat aan FIT Boys-zijde bestaan. De FIT Boys-kantine stroomde goed vol, want alle toeschouwers wilden zich graag opwarmen met een warm bakje koffie.

In de rust bleef Tim Seubring (geblesseerd) achter in de kleedkamer en kwam Julian Boom binnen de lijnen. De tweede helft probeerde FIT Boys de gelijkmaker te forceren en maakte ZZVV gebruik van de geboden ruimte. Er werden veel stevige duels uitgevochten, maar scheidsrechter Kraan hield het kort. Er werd niet gescoord en Alex Padding ging alles of niets spelen. Laatste man Gerald Haandrikman ging naar de kant en spits Joshua Leasa kwam er voorin bij. Eindelijk viel het kwartje de goede kant op voor FIT Boys toen Papa Ruud Seubring (deze week vader geworden van een zoon. Gefeliciteerd!) de 2 – 2 tegen de touwen werkte. Een voorzet van rechts werd prima aangenomen op de borst en Ruud kwam alleen voor de keeper en faalde niet. Een uiterst knappe prestatie van FIT Boys 1 na een 0 – 2 achterstand. Maar toch maar 1 punt. ZZVV wist dus weer niet te winnen in Beilen en FIT Boys speelde voor de 6e keer gelijk. Een uitslag waar beide teams weinig mee opschieten.

Na een beker-/inhaalweekend speelt FIT Boys 1 zaterdag 26 november om 14:30 uur uit tegen Borger 1.