FIT Boys 1 verliest nipt van HZVV 2

17 augustus 2016

Woensdagavond speelde de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding tegen Reserve Hoofdklasser HZVV 2. Over het algemeen is hey niveau in deze klasse behoorlijk hoog en vergelijkbaar met de standaard 3e klasse. Hoewel FIT Boys aan het begin de wedstrijd iets meer initiatief had, viel rond de 16e minuut de goal aan de andere kant. Of hier nu wel of niet een overtreding op een FIT Boys-speler aan vooraf ging was nog even een puntje van discussie. Maar de goal telde (0 – 1). In de 38e minuut kreeg HZVV 2 een strafschop en die werd benut (0 – 2). Dat was ook de ruststand. De tweede helft leek er afhankelijk niets meer te gebeuren aan de stand, tot de 89e minuut. Het was invaller Martijn Bakker die de 1 – 2 scoorde. Verder kwam FIT Boys niet en dat werd dus de eindstand. Wederom weer een nuttige oefenwedstrijd waarin trainer/coach Alex Padding diverse spelers aan het werk heeft gezien. Zo langzamerhand zal er toegewerkt moeten worden naar een vaste basis en daar zijn nog 3 bekerwedstrijden voor.

Zaterdag 20 augustus speelt FIT Boys om 14:30 uur thuis op sportpark Noord-West de 1e bekerwedstrijd tegen Pesse za 1.