FIT Boys 1 wint oefenduel van Sweel 1

28 januari 2017

(Foto’s: Ria de Vries)

Door de algehele afgelasting op Sportpark Noord-West ging de competitiewedstrijd tegen Rouveen 1 niet door. Wel kon er geoefend worden in Witteveen op kunstgras tegen Sweel 1. Een nuttige oefenwedstrijd waarin trainer/coach Alex Padding diverse spelers even weer aan het werk kon zien. De Auto Beilen-/DS Reclame-equipe wist de wedstrijd te winnen, hoewel het bij rust nog gelijk was.

In de eerste helft opende Rick Koops de score in de 13e minuut (1 – 0), maar 9 minuten later was het al weer 1 – 1. Daar kon Sweel 1 niet lang van genieten toen Leon Timmerman in de 25e minuut de 2 – 1 maakte. 10 minuten voor de rust kreeg Sweel een penalty en die werd benut door Rene Lanting (2 – 2). Na de rust zorgde Jos Gerding weer voor een voorsprong (53e, 3 – 2), maar dit gaf de ploeg niet meer weg. Door tweemaal Leon Timmerman (55e en 72e minuut) werd het 4 – 2 en 5 – 2 en het slotakkoord was voor Tim Seubring. Hij maakte in de 88e minuut de 6 – 2 en dit was de eindstand.

Zonder te spelen deed FIT Boys toch goede zaken in de 3e klasse D. Het zag nummer 11 Borger en 12 Vitesse’63 beide met 4 – 1 verliezen van respectievelijk Nieuwleusen en SCD’83. 4 februari om 14:30 uur staat de uitwedstrijd tegen Vitesse’63 op het programma.