FIT Boys heeft selectie zo goed als rond

8 juni 2020
de Webmaster

Woensdag 3 juni trainden 34 van de 44 selectiespelers onder nieuwe trainer Otto Halmingh, assistent-trainer Tim Seubring en 2e selectietrainer Tristan Haurissa. Er was tijd voor een korte kennismaking en in drie groepen werden drie oefenvormen afgewerkt. De selectie van FIT Boys zal de maand juni op de woensdag nog door blijven trainen om dan de zomerstop in te gaan. Op zaterdag 8 augustus starten de trainingen dan weer in voorbereiding op het nieuwe seizoen, uitgaande van de speeldagenkalender zoals de KNVB die nu heeft vastgesteld. De Technische Commissie heeft de selectie, die leek uitgedund te worden, weer op sterkte gekregen. Stoppende spelers worden gecompenseerd met oud-leden die terugkeren en jeugdspelers die doorkomen.

Van de huidige selectie stoppen Jonathan Schans (studie, buitenlandse stage), Ruud Seubring (gezinssituatie), Tim Seubring (zal assistent-trainer worden) en Peterjan Oosting (als keeper, gaat voetballen).

Er zijn 33 spelers die doorgaan, te weten: Robert Haandrinkman, Kevin Kooistra, Gerald Haandrikman, Martijn de Vries, Elwin Dam, Stefan Eefting, Jako van Faassen, Bart van der West, Nick Middelbos, Matthijs Bonnen, Lars de Boer, Wilko Stevens, Remco Reinders, Arjan Keizer, Renaldo Boom, Julian Boom, Ruben Oostenbrink, Daniël van der West, Mark Seubring, Johan Vriesema, Jeroen Boelen, Niek Boerhof, Merijn Boers, Jan Jaap Drogt, Jos Gerding, Gert Jan Mellema, Ruben Schutten, Jesse Turkstra, Robert Jan Winters, Jeroen Ebbinge, Peterjan Oosting, Niels Janssens en Mark Visser.

Nieuw in de selectie zijn (totaal 9 spelers): Niels Hepping (JO19), Niels van der West (JO19), David Götz (JO19), Tim Lutgers (JO19), Jelmer van Dijk (JO19), Thijs Oosting (was gestopt), Matthijs Boer (was gestopt), Dirk Jan Smelt (was gestopt) en Leon Timmerman (vv De Weide, was gestopt). Enkele oud-leden, die in overleg met hun huidige vereniging benaderd zijn, hebben besloten (nog) niet over te komen. En er zitten nog 2 spelers binnen FIT Boys in de wachtkamer. Daar zijn nog gesprekken mee gaande.

De staf van het 1e bestaat uit: Otto Hamlingh (trainer, komt over van SJS), Tim Seubring (assistent-trainer), Maurits Beuling (teammanager), Ria de Vries en Marjan van der West (verzorgsters), Peter en Bert Doornbos (assistent-scheidsrechters). De staf van het 2e bestaat uit: Tristan Haurissa (trainer) en Marten Oldersma (teammanager).

Met deze selectie van totaal 42-44 spelers zal FIT Boys 1 in het seizoen 2020-2021 starten in de voorbereiding om uiteindelijk in de 3e klasse (D) te handhaven en misschien een gooi te doen naar een mooie plek in de middenmoot. En het 2e zal in de reserve 3e klasse weer proberen mee te strijden om de bovenste plaatsen en een periodetitel.