FIT Boys kansloos tegen CSVC

26 oktober 2019
de Webmaster

(Foto’s: Ria de Vries)

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Joop van Dalfsen trad deze zaterdagmiddag aan tegen promovendus CSVC, die het verrassend goed doen. Pupil van de Week bij deze wedstrijd was Tom Oosterhof die samen met papa Bert en de spelers het veld mocht betreden. Toen de wedstrijd was gestart bleek het helemaal niet verrassend te zijn dat de ploeg uit Coevorden bovenin meedraait. Het bleek gewoon een heel goed voetballende ploeg te zijn met individueel ook een paar erg goede spelers. FIT Boys zette daar bijzonder weinig tegenover en de organisatie waar FIT Boys anders op kan bouwen, stond totaal niet. Inval-leider Martin Datema sprak van de slechtste wedstrijd die hij van het 1e heeft gezien in 21 jaar. De wedstrijd was nog maar 37 minuten op weg en CSVC had al legio kansen gehad en ook al 4 keer gescoord. Justin Regtop maakte er 3 en Dylan Huizinga maakte er 1. Het zou deze middag de Regtop & Huizinga-show worden. Vlak voor rust was er even een sprankje hoop voor FIT Boys toen de CSVC-keeper Rogier Assen rood kreeg nadat hij Stefan Eefting binnen de 16 onreglementair afstopte. Een speler nam plaats op doel en was op  de inzet van Stefan zelf kansloos (1 – 4). Het sprankje hoop was binnen enkele minuten al weer vervlogen toen Dylan Huizinga met zijn 2e de 1  – 5 op het scorebord zette. Met deze totale deceptie zocht FIT Boys de kleedkamer op.

De tweede helft werd er gewisseld en kwamen Jos Gerding en Arjan Keizer er in voor Johan Vriesema en Lars de Boer. FIT Boys wilde het tij wel keren, maar was deze middag niet bij machte om CSVC ook maar één moment echt in verlegenheid te brengen. Ook niet tegen 10 man en met een veldspeler op doel, die overigens wel over aardig wat keeperskwaliteiten bleek te beschikken en er nog heel wat ballen uit haalde. Het moet gezegd, los van het feit dat CSVC een goede ploeg heeft veranderde alles wat ze aanraakten ook in goud. Bijna elk schot op doel was raak en aan FIT Boys kant lukte weinig tot niets. Een totale off day, helemaal toen Dylan Huizing in de 58e minuut en Justin Regtop in de 80e minuut de 1 – 6 en 1 – 7 scoorden. Daarmee was de Regtop & Huizinga-show compleet en stapte CSVC moet een monsterscore en 3 punten van het veld. FIT Boys moet de wonden likken, maar zich ook heel snel gaan herpakken en zich bezinnen op de juiste aanpak en invulling van de smalle selectie. Alles zal er op gericht moeten zijn om zo snel mogelijk het tij te keren, te beginnen aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen nummer laatst SVN’69 (aanvang 14:30 uur).

Opstelling FIT Boys: Peterjan Oosting, Lars de Boer (45e Arjan Keijzer), Tim Seubring, Ruud Seubring, Matthijs Bonnen, Johan Vriesema (45e Jos Gerding), Bart van der West, Elwin Dam, Jako van Faassen (68e Gerald Haandrikman), Stefan Eefting en Jonathan Schans.