FIT Boys krijgt stevig klop van LTC

24 maart 2018

(Foto’s: Bert Jippes en Ria de Vries)

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding ging deze zaterdagmiddag op bezoek bij nummer 3 LTC. Na een flitsende start met een 100%-kans op de 0 – 1, kwam LTC aan de andere kant op 1 – 0 (10e minuut). Binnen 2 minuten had Matthijs Bonnen de stand weer gelijk getrokken (1 – 1), maar wat zich daarna voltrok was zeer pijnlijk voor FIT Boys. De doelpunten werden deze middag weer zeer makkelijk weggegeven en bij rust was het 3 – 1 (15e 2 – 1 en 28e 3 – 1). Na de rust tot ruim een uur spelen had FIT Boys nog hoop op een beter resultaat, maar toen in de 66e minuut de 4 – 1 viel was alle geloof weg bij FIT Boys. LTC liep tussen de 76e en 87e minuut uit naar een eclatante 7  – 1 overwinning. Een behoorlijk oor wassing voor de ploeg uit Beilen. De komende weken wachten Hoogeveen (nr 1, 31 maart), FDS (nr 10, 3 april 18:30 uur), Hollandscheveld (nr 8, 7 april) en SCN (nr 13, 14 april) en moeten er punten gepakt worden wil FIT Boys nog uitzicht houden op rechtstreekse handhaving in de 3e klasse D. Het is 2 voor 12.

Zoals gezegd zaterdag 31 maart speelt de ploeg om 14:30 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen koploper Hoogeveen.