FIT Boys speelt Pré Protos Zaaltoernooi

23 december 2019

Maandagavond ging de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van coach Tristan Haurissa naar Zuidwolde om het jaarlijks terugkerende Pré Protos Zaaltoernooi te spelen. Coach Tristan Haurissa, leider Peter Doornbos, verzorgster Ria de Vries en teammanager Maurits Beuling gingen met de volgende spelers op pad: Robert Haandrikman, Elwin Dam, Ruud Seubring, Matthijs Bonnen, Jako van Faassen, Lars de Boer, Stefan Eefting en Ruben Oostenbrink. Afwezig Peterjan Oosting en Bart van der West.

De eerste wedstrijd tegen ZZVV 2 werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld. Geen slecht begin. De daarop volgende wedstrijden werd de laatste minuut erg belangrijk. Tegen ZZVV 1 stond het 2 seconden voor het einde nog 1 – 1 en toen viel de bal toch nog binnen en werd er met 1 – 2 verloren. De wedstrijd tegen Lutten leek lang op 0 – 0 uit te draaien. Zelfs met een man minder (2 minuten tijdstraf Jako) hield FIT Boys Lutten op 0 – 0. Tot de laatste minuut inging en met nog amper 30 seconden op de klok scoorde Lutten de 0 – 1. De tijd was te kort om het tij te keren. De laatste wedstrijd tegen De Weide kwam de ploeg zelfs nog op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 1 – 3. Een slechte generale betekent vaak een….. Laten we ons daar maar aan vasthouden. De 3e helft werd overigens wel gewonnen, maar dat leverde geen punten op.

Zaterdagavond treedt FIT Boys aan in de voorronde van het Protos Weering Zaaltoernooi. De avond start om 18:00 uur in de Drenthehal en de tegenstanders zijn Beilen, Muntendam, Gasselternijveen en Gomos.