FIT Boys verliest kansloos van Hoogeveen

15 december 2018
de Webmaster

(Foto’s: Ria de Vries)

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Joop van Dalfsen ging deze zaterdagmiddag voor zijn laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op bezoek bij Hoogeveen. Om de gehavende selectie aan te vullen zijn per direct 2 spelers uit de 2e selectie overgeheveld naar de 1e selectie. Deze middag startte nieuwbakken 1e selectiespeler Jako van Faassen op de bank. Het was goed te zien dat Mark Visser (na maanden met een knieblessure langs de kant te hebben gezeten) en Kevin Kooistra (na een enkelblessure) weer meededen. Veel te snel al keek FIT Boys tegen een 1 – 0 achterstand aan. Binnen 6 minuten scoorde Marcel Linthorst. Op slag van rust kwam Hoogeveen op 2 – 0 door Twan Reinders. FIT Boys zette daar heel weinig tegenover. In de 2e helft kwamen wisselspelers Gerald Haandrikman, Lars de Boer en Jako van Faassen ook nog binnen de lijnen. Jako zijn broer Dirk mocht het veld nog verlaten na 2 keer geel en dus rood. In de 84e minuut werd het ook nog 3 – 0 door Julian Mol. Dat was ook de eindstand en FIT Boys heeft eindelijk winterstop en dat is broodnodig. De lange lijst van geblesseerden kan hopelijk ingekort worden en zo kan de ploeg in januari weer fit aan de herstart verschijnen.

Woensdag 19 december om 20:00 uur speelt FIT Boys een PrĂ© Protostoernooi in de Drenthehal (tegenstanders Vitesse’63, ZZVV. Lutten en De Weide). Zaterdag 22 december barst het Protos Weering Zaaltoenooi los en speelt FIT Boys de voorronde vanaf 18:00 uur in de Drenthehal tegen vv Beilen, Achilles’94 za, Rolder Boys en Vitesse’63.

Opstelling FIT Boys: Peter Jan Oosting, Julian Boom, Wilko Schuurman, Bart van der West, Renaldo Boom, Kevin Kooistra, Elwin Dam, Matthijs Bonnen, Mark Visser, Dirk van Faassen, Jonathan Schans. Ingevallen wissels: Lars de Boer, Gerald Haandrikman en Jako van Faassen. Reservekeeper: Robert Haandrikman.