Hollandscheveld – FIT Boys gestaakt

14 december 2019

(Foto’s: Jessica Mol (My Album), bedankt!)

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van ad-interim trainer Arjan Schepel ging deze zaterdag op bezoek bij Hollandscheveld. In een roerige week waarin afscheid werd genomen van huidige trainer Joop van Dalfsen (zie elders op deze website), moest de ploeg door en een resultaat halen tegen Hollandscheveld. FIT Boys begon ijzersterk aan de wedstrijd en had van meet af aan een veldoverwicht. Het verdedigde gegroepeerd, maar was in aanvallend opzicht ook gevaarlijk. FIT Boys was met name over de rechtervleugel behoorlijk gevaarlijk. Jonathan Schans werd steeds goed in de diepte aan het werk gezet. Bij een prima aanval van achteruit opgezet kon Jonathan weer de diepte in en zag de uitstekend meegelopen linkeraanvaller Stefan Eefting niet over het hoofd en gaf perfect voor. Stefan tikte de bal bij de 2e paal prima binnen en zo kwam FIT Boys op dat moment volledig terecht op 0 – 1 voor (23e minuut). In de fase daarna raakte FIT Boys de grip op de wedstrijd kwijt en kreeg Hollandscheveld de overhand. De organisatie was even zoek en FIT Boys was te onrustig aan de bal en speelde de tegenstander hiermee in de kaart. Hollandscheveld was met name uit corners gevaarlijk, maar kreeg het doelpunt uit een cadeautje van FIT Boys. De bal werd niet goed weggewerkt en het schot op doel was uiterst precies en viel via de binnenkant van de paal binnen. Theo Koopman was de schutter en FIT Boys-doelman Peterjan Oosting was kansloos (33e minuut). De rust kwam voor FIT Boys dus gelegen, zo kon de ploeg zich even herpakken.

Al snel bleek dat dit niet nodig was. Scheidsrechter Van Duinen was in de 1e helft door zijn rug gegaan en kon niet door. Hollandscheveld deed er alles aan om een vervangende scheidsrechter te regelen, maar dit lukte niet. Zo werd deze wedstrijd gestaakt en zal het restant (de 2e 45 minuten) op een later moment gespeeld moeten worden. FIT Boys ging toch met een goed gevoel richting Beilen, omdat het met name de eerste 25 minuten een prima partij op de mat had gelegd. Ook het FIT Boys-publiek was die mening toegedaan en hier kan de ploeg verder mee. Voor nu lijkt het eerst winterstop, of de KNVB moet het restant nog 21 december inplannen, en kan de ploeg zich voorbereiden op Protos Weering.

Opstelling FIT Boys: Peterjan Oosting, Jeroen Boelen, Ruud Seubring, Bart van der West, Matthijs Bonnen, Elwin Dam, Mark Seubring, Julian Boom, Jonathan Schans, Jos Gerding en Stefan Eefting.