Joop van Dalfsen en FIT Boys per direct uit elkaar

13 december 2019
de Webmaster

Voetbalvereniging cvv FIT Boys en trainer Joop van Dalfsen zijn per direct uit elkaar gegaan. Ondanks dat de spelersgroep en het bestuur tevreden zijn over het functioneren van Joop van Dalfsen als trainer/coach, verschilden de trainer en de vereniging van mening hoe de 2e seizoenshelft in te gaan. Dit verschil van inzicht heeft er toe geleid dat FIT Boys zonder Joop verder zal gaan voor de rest van het seizoen. Het afscheid kwam daarmee eerder dan verwacht.

Wij wensen Joop alle succes bij het vinden van een andere club om zijn ambities na te streven. Joop heeft het eerste jaar een prima prestatie geleverd door klasse behoud te behalen met het team. Dit jaar loopt het moeizamer en Joop had begin december al besloten te stoppen aan het einde van het seizoen.

De intentie van het Bestuur en Joop van Dalfsen is om de arbeidsovereenkomst op een nette manier te beƫindigen en daarover goede en heldere afspraken te maken. Daarover zijn al vervolgafspraken gemaakt. De club is druk doende de opengevallen vacature zo snel mogelijk in te vullen.

Bestuur cvv FIT Boys.