Joop van Dalfsen nieuwe hoofdtrainer 2018-2019

17 januari 2018
de Webmaster

De Technische Commissie van FIT Boys is zeer verheugd mee te kunnen delen dat Joop van Dalfsen in het seizoen 2018-2019 de 1e selectie van FIT Boys zal trainen. Joop komt uit Zeijen en brengt een schat aan ervaring mee. Op dit moment traint hij 2e klasser Amicita VMC, waarmee hij in het seizoen 2014-2015 promoveerde vanuit de 3e klasse. Daarvoor was hij van 2004 tot 2007 hoofdtrainer bij SVZ uit zijn woonplaats (4e klasse) en daarvoor jeugdtrainer van 1992 tot 2004. Van 1983 tot 1993 was Joop Sporttechnisch Kaderfunctionaris bij ACV Assen, een fulltime baan waarbij hij alle facetten binnen de vereniging (mede) heeft ontwikkeld en verbeterd. In zijn werk is hij Sportconsulent bij het Huis van de Sport in Groningen. Kortom, Joop leeft en ademt sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder. Joop zal zich inzetten om de individuele speler, maar zeker ook het team beter en sterker te maken. Hij heeft er erg veel zin in.

De Technische Commissie, het Bestuur en de Vereniging wensen Joop heel veel plezier en succes in zijn nieuwe baan bij FIT Boys.

FIT Boys neemt dus afscheid van de huidige hoofdtrainer, Alex Padding (zie het eerdere bericht op deze website). Alex heeft al een nieuwe uitdaging gevonden en zal Hoofdtrainer en trainer van de JO19 worden bij VIOS Oosterhesselen. Hij volgt daar Johan Piening op, ook geen onbekende bij FIT Boys. De TC, het Bestuur en de vereniging FIT Boys wensen Alex succes toe met zijn nieuwe job.