Mooie streekderby’s voor FIT Boys in beker

8 juli 2016
de Webmaster

Diegene die de trekking heeft gedaan bij de KNVB voor de beker heeft of magische handen of warme balletjes. FIT Boys treft HHCombi, Pesse en Wijster in de beker. Dat levert mooie streekderby’s op met veel publiek.

HHCombi speelt 5e klasse F en eindigde afgelopen seizoen 11e. Het haalde 21 punten uit 26 wedstrijden (doelsaldo 46 – 87). Daarmee lijkt HHCombi een stabiele 5e klasser, maar wie weet kan het in de competitie of zelfs in de beker voor een verrassing zorgen.

Pesse (za) speelt 5e klasse E en is afgelopen seizoen rechtstreeks gedegradeerd uit de 4e klasse D (9 uit 26, 28 voor en 78 tegen). Een teleurstellend seizoen. Bovenin in de 5e klasse meedraaien zal de ambitie zijn en daarvoor zijn deze bekerwedstrijden een mooi opwarmertje.

Wijster speelt 4e klasse E en eindigde afgelopen seizoen op een keurige 5e plaats met 40 uit 26 punten (doelsaldo 56 – 46). Van de drie tegenstanders is Wijster misschien (op papier) nog wel de meeste gevaarlijke. Het draait nu al 2 seizoen op rij bovenin de 4e klasse mee, dus de stap naar de 3e klasse lijkt aanstaande.

De bekerwedstrijden worden gespeeld op 20 augustus, 23 augustus en 27 augustus.