Ronald Bosma en Verrie Moegio nieuwe trainers

9 augustus 2014
de Webmaster

In Januari tijdens de nieuwjaarsreceptie tekende Ronald Bosma al zijn contract als hoofdtrainer van FIT Boys voor het nieuwe seizoen. Sinds zaterdag 2 augustus is hij ook echt aan de slag en traint hij met hulp van assistenten Arjan Schepel en Tristan Haurissa de 1e en 2e selectie. Vandaag staat zijn eerste wedstrijd met de Raven-equipe op het programma tegen buurman vv Beilen.

Ronald Bosma komt van zondagvereniging Dwingeloo en brengt een hoop ervaring mee. Ronald speelde nog kort in de jeugd van Heerenveen, waarna hij rond zijn 18e jeugdtrainer werd bij Steenwijk. In de jaren daarna was hij jeugdtrainer bij BEW uit Vledder. Vervolgens koos Ronald voor een carrière bij de senioren. Eerst werd hij assistent-trainer bij Harkemase Boys en deed hoofdklasse-ervaring op. Daarna werd hij voor 4 jaar hoofdtrainer bij Wacker (3e en 4e klasse) om vervolgens de overstap te maken naar Dwingeloo. Vorig seizoen promoveerde hij samen met de spelersgroep van Dwingeloo via de nacompetitie naar de 2e klasse.

De tweede selectie zat kort zonder trainer. Wegens familie-omstandigheden had Aaldert Hendriks zijn functie per direct neergelegd om thuis ondersteuning te kunnen verlenen. In allerijl ging de Technische Commissie op zoek naar een nieuwe trainer en afgelopen woensdag was er witte rook. Verrie Moegio gaat de 2e selectie trainen en met Verrie haalt FIT Boys een zeer ervaren trainer in huis. Hij trainde in het verleden de jeugd van vv Haren, vv Hunsingo en CVVB. Ook was Verrie hoofdtrainer bij vv Marcia, vv Eenrum, vv Groninger Boys, vv Hunsingo, vv Marum en ODV. Vanaf maandag zal Verrie voor de 2e selectie staan en FIT Boys wenst hem en Ronald veel succes en plezier bij de cvv FIT Boys toe.