SUPER PAASWEEKEND voor FIT Boys 1!

3 april 2018
de Webmaster

(Foto’s: Ria de Vries)

Na een uiterst knappe en zwaarbevochten 1 – 0 overwinning op koploper Hoogeveen, ging de Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding op dinsdag 3 april op bezoek bij directe concurrent FDS. Zou het een Super Paasweekend worden? ‘Ja’ was het antwoord. De eerste helft was FIT Boys de betere ploeg en was het wachten op de 0 – 1. Die viel uiteindelijk in de 37e minuut en Tim Seubring was de maker. Hij was attent bij de tweede paal en schoot onberispelijk binnen. Na de rust zette FDS druk en werd FIT Boys teruggedrongen, maar de ploeg hield stand. Toen na een uur spelen verdediger Ruud Seubring de 0 – 2 maakte, was het verzet aan FDS-zijde gebroken. De 0 – 3 was een aanval uit het boekje. Christiaan Trijbels werd perfect aangespeeld in de diepte en combineerde met Jesse Drenth. De voorzet kwam perfect bij Stefan Eefting, die zich niet bedacht en met binnenkant voet perfect afrondde. Het was Stefan die ook nog de 0 – 4 maakte en zo het feestje aan FIT Boys zijde compleet maakte.

FIT Boys neemt met deze overwinning nadrukkelijk afscheid van plek 13 en 14 in de stand en kan, als de inhaalwedstrijd wordt gewonnen, nog 1 of 2 plekken stijgen. De ploeg heeft alles weer in eigen hand na dit SUPER PAASWEEKEND!

Het FIT Boys-publiek was in grote getale aanwezig. Complimenten voor onze trouwe aanhangers! Bedankt voor jullie komst! De 12e man! En ook een groot compliment voor de reservebank van FIT Boys 1! Het team is zo sterk als de 12e, 13e, 14e, 15e en 16e man. Top Gerald Haandrikman, Jeroen Boelen, Matthijs Bonnen, Jesse Turkstra en Robert Haandrikman. Ook jullie hebben bijgedragen aan deze geweldige prestatie!

Zaterdag 7 april speelt FIT Boys 1 om 14:30 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen Hollandscheveld 1. En de ploeg heeft nog wat recht te zetten na het uitverlies tegen Hollandscheveld (0 – 2 voor en 4 – 2 verliezen). Dus mouwen opstropen en met passie en strijd de 3 punten binnenhalen! Tot zaterdag!

Opstelling FIT Boys: PeterJan Oosting, Arjan Keijzer, Tim Seubring, Ruud Seubring, Renaldo Boom, Dirk van Faassen (83e Jeroen Boelen), Jos Gerding, Elwin Dam (62e Matthijs Bonnen), Jesse Drenthe, Stefan Eefting (83e Gerald Haandrikman) en Christiaan Trijbels.