Verslag Pupil vd Week: Mylan van Beelen

3 november 2014
de Webmaster

Om kwart over 1 moest ik in de kantine van Fit Boys zijn. Ik mocht met de spelers mee naar een kamer waar ze gingen overleggen over de wedstrijd. Toen gingen we naar de kleedkamer en ging ik omkleden. Ik had de kleren aan van de pupil van de week van Fit Boys de sokken van Fit Boys aan en het shirt aan van Fit Boys en de broek aan van Fit Boys. In de kleedkamer ging ik foto’s maken van de jongen in zijn onderbroek! hihi

En toen gingen we naar buiten en ging ik trainen met de jongen met een schuine kuif. En toen ging ik weer mee naar de kleedkamer. Toen ging ik naar de scheidsrechter toe. En kreeg ik de bal in mijn hand en een muntje. En toen gingen we naar buiten weer. En ik ging mee met de scheidsrechter. Ik mocht aan de speler van de tegenpartij vragen of hij kop of munt wou. Hij zei kop en het werd munt. Toen kwam de aftrap. Een speler van Fit Boys speelde de bal naar mij en mocht ik gaan proberen om te scoren. De eerste keer hield de keeper hem tegen maar de 2e keer schoot ik hem in het doel! Ik kreeg een heel hard applaus. En toen gingen de spelers de aftrap doen.

Tijdens de wedstrijd mocht ik bij de spelers en trainers zitten. Hier kreeg ik allemaal lekkere dingen, zoals snoep, drinken en chippies. En toen was het 1- 0. Gerald had gescoord voor Fit Boys. En toen was het 1-1.
En toen was de wedstrijd al afgelopen. En toen gingen we naar de kleedkamer toe. En toen was ik al klaar.
En toen ging ik met Ria patatjes halen. Deze mocht ik meenemen naar de bestuurderskamer. Hier kreeg ik nog een bal met alle namen van de spelers van Fit Boys 1. Ik heb toen mijn patatjes meegenomen naar de kantine en heb deze samen met mama en broertjes. opgegeten. Toen gingen we naar huis en hebben we alweer patat gegeten. Ik vond het een leuke middag!

Groetjes van Mylan Fit Boys