FIT Boys 2, 3 en 4 spelen gelijk, VR2 wint

12 maart 2016
de Webmaster

FIT Boys 2 speelde thuis tegen het lager geklasseerd staande Hollandscheveld 2. De Machinefabriek Boerhof en Van der Velde-equipe doet nog mee om de bovenste plaatsen in de competitie en staat 1e in de 2e periode. De wedstrijd liep uit op een teleurstelling. De ploeg van trainer/coach Henk Everts bleef steken op 1 – 1, maar staat nog wel (gedeeld) eerste in de 2e periode.

FIT Boys 3 ging op bezoek achter de molen bij Veenhuizen 3. De Bosma Noord-equipe speelde met 2 – 2 gelijk en blijft hierdoor in de middenmoot spelen.

FIT Boys 4 ging op bezoek in Groningen bij PKC’83 3. Ook de De Cerck-equipe bleef steken op een gelijkspel (2 – 2). Na het verlies van vorige week kan met alle inhaalwedstrijden (4 totaal!) de eerste plaats niet meer gehaald worden. Koploper Gorecht 5 zal, als alle inhaalwedstrijden gewonnen worden, 1e blijven op 1 punt voorsprong.

ST Beilen/FIT Boys VR2 won van rode lantaarndrager Annen VR1. De Jumbo Mulder-dames zetten een 0 – 3 eindstand op het scorebord. Het verslag:

ST Beilen/FIT Boys VR2 wint slechte wedstrijd van Annen.

Het was zaterdagmiddag half 2 en een heerlijk zonnetje scheen op de voetbalvelden van Annen. Op een ietwat hobbelig voetbalveld na, waren het perfecte weersomstandigheden om een lekkere pot te voetballen. Wetende dat de tegenstander de rode lantaarn draagt in de competitie, was het vandaag de taak aan de dames van VR2 om met een grote overwinning terug te keren naar Beilen en dat het liefst nog met oogstrelend voetbal.

Lees het hele verslag en bekijk alle foto’s op http://fitboysdames.nl.